reklam

Haberler
Şubat 2005

imPARAtore

Grafik Sanatçısı Genco Demirer'in "İmparatorluk ve Savaş" konulu dijital kolaj çalışmaları TZT sineması fuayesinde görülebilecek.

İmparatorluk film gösterimleri kapsamında hazırlanan sergi, son dönemlerde naklen şahit olduğumuz Irak sorunları ve Irak'taki savaşın görüntüleri kullanılarak hazırlandı.

Demirer sergisini şöye açıklıyor;

"Birileri esir giderken, birileri çantalarıyla geliyordu... Bu mu savaş? Çok değişmiş? Zaten tanımazdım, duymuştum ama şimdi çok şaşırdım. Demek imPARAtore..."

Bir grafik sanatçısının gözünden anlatılan bu savaş 05-28 Şubat 2005 tarihleri arasında görülebilir. Ayrıca İmparatorluk Film Gösterimleri kapsamında; Müfreze, 100 Yılın İtirafları ve Fahrenheit 9/11 de TZT Sinemasında izlenebilir.

Genco Demirer Hakkında
1975 İstanbul doğumlu sanatçı, iç mimari ve grafik eğitimi gördü. Çeşitli reklam ajansları, yayınevleri ve dergilerin sanat yönetmeliğini yapan sanatçı daha önce “Kediler”, “Postes Ottomanes”, “Yezidies” gibi tematik sergilerin yanı sıra bir çok kişisel ve karma sergi açtı. Genco Demirer çalışmalarını İstanbul’da sürdürmekte ve Kültür A.Ş.’de Sanat Yönetmenliği görevini yürütmekte.

İletişim için
Adres
Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi, Tünel / Beyoğlu
Telefon
0212 293 12 70
Arkitera

 

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz