reklam

Haberler
Mart 2005

Denizi Pişirdik Sualtı Seramik Sergisi Berlin'de

17 Temmuz- 08 Ağustos 2004 tarihleri arasında, Bodrum’da sualtı ve kara sergisi olarak sanatseverlerle buluşan Denizi Pişirdik Sualtı Seramik Sergisi, aldığı davet üzerine Berlin’e doğru yola çıkıyor.

Dünyanın sanat merkezi haline gelen Berlin’deki Turkisches Haus Sanatevi’nin davetlisi olarak 15 Nisan 2005 tarihinde açılacak sergi, üç hafta boyunca 4 Mayıs'a kadar  Berlin'de sanatseverlerin ilgisine sunulacak.

Sergide toplam 30 sanatçının “Deniz” konulu seramik eserleri yer alacak.

Denizi Pişirdik Sergisi Hakkında
Denizi Pişirdik Sualtı Seramik Sergisi; İlk olarak 2001 yılında 4 sanatçı ile Bodrum’da açılan galeri sergisi ile başladı. Üretilen eserlerin sualtında sergilenmesi yine aynı yıl Antalya’nın Kaş İlçesinde gerçekleşti. Takip eden senelerde de yeni eserler ile değişik yörelerde tekrarlanan sergi, 2004 yılında geniş katılımlı bir etkinliğe dönüştürüldü. Yerleşik mekan olarak Bodrum’u seçen Denizi Pişirdik, aynı yıl yurtiçi ve yurtdışından katılan 44 seramik sanatçısının, toplam 148 eserini, Bodrum ‘da, eş zamanlı olarak karada (Sualtı Arkeoloji Müzesi, Haluk Elbe Sanat Galerisi) ve sualtında (Kaçakçı Koyu Dalış Noktası) izleyicileri ile buluşturdu. Ayrıca, sergi öncesi 2'si yabancı 12 sanatçının katıldığı bir atölye çalışması düzenlendi. Toplam 3 hafta boyunca açık kalan sergi gerek sanatseverlerden gerek basın ve televizyon kanallarından yoğun ilgi gördü.

Daha fazla bilgi için tıklayın.
Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz