reklam

Haberler
Mart 2005

Sappi Etkili Basılı Medya Ödülü

Dünyanın önde gelen kağıt üreticisi Sappi, reklamcıları bir kez daha kampanyalarının basılı işleriyle EACA EURO EFFIES yarışmasına katılmaya çağırıyor.

Bütün basılı medya işeri arasında kendini en etkileyici şekilde gösteren kampanya, Sappi’den özel bir EURO-EFFIE ödülü kazanacak. İşler, ister sadece basılı isterse diğer medya alanlarında var olsun, reklamını yaptıkları markaya nasıl bir katkıda bulunduklarını ispatlamak durumundalar.

Sappi Etkili Basılı Medya Ödülü olarak bilinen ödül, 2004’te “Ben Senin Fikrinim” kampanyası için Young& Rubican’a layık görülmüştü. Accenture’un bu kampanyasında baskı, radyo-televizyon ve havaalanı medyasının birlikte kullanımı çok etkiliydi. Bunların arasında basılı işlerin giderlerinin harcamaların %69’unu oluşturması, danışmanlık hizmetlerinde de %34 artışa sebep oldu.

“Günümüz piyasasında etkili iletişim sağlamakta, değişik medya alanlarının kullanımının gerekliliğini görebilmek hayati önem taşıyor,” diyor Sappi Avrupa’nın İletişim Yöneticisi Craig Halgreen. Sappi Etkili Basılı Medya Ödülü hem reklamverenleri hem de ajansları değişik medyaların birlikte kullanıldığı bir kampanyanın iletişiminde baskının etkisini düşünmek üzere harekete geçirmeyi hedefliyor. Basılı medya reklam olarak, direkt posta veya promosyon malzemesi olarak, bütün medyanın esaslı bir parçasını oluşturuyor. Dolayısıyla bir kampanyanın ulaşacağı, değişik kurumsal mesajları farklı yollarla ve daha fazla derinlik kazandırarak iletmekte bir hayli geliştirebilir.
Icograda - Çeviren: Aslı Ayhan

 

 

 

 

 

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz