reklam

Haberler
Nisan 2005

Seçil Çeliktürk "Tekrar" İsimli Resim Sergisi

Seçil Çeliktürk’ün “Tekrar”, isimli sergisi, 15 Nisan - 20 Mayıs 2005 tarihleri arasında, SC Nokta Resim ve Tasarım Atölyesinde izlenebilir.

Seçil Çeliktürk, “Tekrar” isimli ikinci kişisel sergisinde, varoluşumuzdan, yaşamdan ve doğadan edindiklerini, artıklarımızı, kendi önermeleri ile tekrardan ele alarak ortaya koyuyor.

Resimlerinde direk okumaya izin vermeyen bir yapı hakimdir. Herhangi bir zamanı ve mekanı algılayamadığımız resimler, gördüğümüz imgelerin aktarımını yapmaz, kendi fikrini, hissini soyut bir dille yansıtır.

2003 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinden mezun olan Seçil Çeliktürk, halen yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

2002 yılında “Son” isimli ilk kişisel sergisini açan Çeliktürk, bu yana pek çok karma sergiyle sanat severlerle buluşmuştur. Çeşitli sempozyum ve workshoplara katılmıştır. Sanatçı çalışmalarına İstanbul’daki atölyesinde devam etmektedir.

Seçil Çeliktürk’ün “Tekrar” isimli sergisi 2004,2005 yıllarında gerçekleştirdiği çalışmalarını içeriyor. Sergi 20 Mayıs tarihine dek SC Nokta Resim ve Tasarım Atölyesinde izlenebilir.

İletişim için,
Adres
SC Nokta Resim ve Tasarım Atölyesi
Caferağa Spor Salonu Karşısı Sakız Sokak S.Berkel Apt. No: 6/1 Kadıköy/İstabul
Telefon
0216 3494379
Email: [email protected]

Daha fazla bilgi için tıklayın.
Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz