reklam

Haberler
Nisan 2005

Maison Française Sofra Tasarım Sanatı Sergisi

Yapı Kredi Koray ana sponsorluğunda, Maison Française dergisi ile Linx Marketing Services’in birlikte düzenlediği geleneksel Maison Française Sofra Tasarım Sanatı Sergisi’nin üçüncüsü, bu yıl 5-8 Mayıs 2005 tarihleri arasında 4 gün boyunca sürecek bir organizasyon ile Yeniköy’de bulunan tarihi Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşiyor.

Dünya görüşüne sahip, yenilikleri takip eden, sofraya ve davetlere önem verenlerin merakla beklediği Maison Française Sofra Tasarım Sanatı Sergisi, her yıl farklı konseptlerde düzenliyor. Bu yıl sergilenecek sofralarda “Binbirgece Gece Masalları” teması yer alarak, sofra düzenlenme sanatına yaratıcı ve farklı bir bakış açısı katacak. Yaratıcılığın, sofralarda görsel şölen haline dönüştüğü bu sergide, 36 farklı sofradan oluşan ve 4 gün boyunca saat 11:00 – 20:00 arasında ziyaret edilebilen  “Binbirgece Gece Masaları” Segisi'nin girişi ise ücretsiz.

Aynı zamanda sergide Arzu Kaprol-Bahar Korçan- Hakan Yıldırım-İdil Tarzi- İsmail Acar- Özlem Acar gibi altı ünlü tasarımcıların masalsı kreasyonları ile Silk & Cashmere ve V.I.B. gelinlik koleksiyonu sergilenecek.

Doluca şaraplarının tüm sergi boyunca sürecek ikramı ve Salih Saka müzikleri ile dolu dolu geçecek sergi ile hem birbirinden muhteşem sanatsal sofraları ve hem de denizin yanıbaşında bulunan tarihi Sait Halim Paşa Yalısı’nı gezme imkanı doğuyor.

İletişim için;
Adres
Sait Halim Paşa Yalısı- Köybaşı Cad. No:117 (PTT karşısı) Yeniköy
Telefon
0212 2230566

Sergiye katılan firmalar

Aloha Duygu özcan Antique Furnishing
Christofle Logo Ahşap
Cherie Davet Mars & Spencer
Çubuklu 29 Mikasa
Deco Center Mona Glass
Esse Monev Exclusive
GAIA&GINO  Mudo Concept
Güral Porselen Pabetland Trends
Herend Papila Exclusive
Hisar Prestige Corner
Ideal Home Range Sırma
Kütahya Porselen Swarovski - İstanbul
La Bonbonniere Urart
La Ev Tekstili Yankee Candle
  Woods

Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz