reklam

Yarışmalar-Competitions

Starbucks Coffee 2. Tasarım Yarışması

son başvuru tarihi:

11.04.2005

teslim tarihi:

11.04.2005

Registration deadline:

Submission deadline:

Starbucks Coffee  "Kahve keyfine davet" konulu tasarım yarışması düzenliyor.

Katılma Koşulları
-
Yarışma, amatör ve profesyonel tüm katılımcılara açıktır.Ü
-Yarışmaya katılmak için Shaya tarafından hazırlanmış olan başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmanız ve eserle birlikte teslim etmeniz gerekmektedir.
-Yarışmaya 18 yaşından küçükler katılamaz.

Yarışma Koşulları
Yarışmaya katılacak eserlerin özgün çalışmalar olması gerekmektedir. Karakalem dışında teknik bir sınırlama yoktur. Elle ya da digital ortamda çalışılmış olabilir. Eserin boyutları 14 x 29 cm ve katları ölçülerinde olmalıdır. (28 x 58 cm geçmemeli) Sunumun A3 karton üzerinde yapılması gerekmektedir. Eserlerin Shaya'ya teslimi sırasında başvuru formunu eklemeniz gerekmektedir.

Yarışmaya her yarışmacı en fazla 3 eserle katılabilir. Ancak finale kalan adaylar en fazla bir eser ile ödül alacaktır.

Yarışmaya gönderilen eserlerin daha önce başka bir yarışmaya katılmamış olması şarttır.

Başvurular eserle birlikte yapılacaktır. Başvuru ve eserlerin teslimi için başlangıç tarihi 11 Mart 2005'dir. Başvurunun geçerli olabilmesi için eserlerin 11 Nisan 2005 tarihine kadar elden ya da iadeli taaahütlü posta yolu ile Shaya Merkez Ofis'e teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra ulaşan eserler hiçbir suretle kabul edilemez. Eserin posta ve sair sebeplerden dolayı geç ulaşmasından Shaya, hiçbir suretle sorumluluk kabul etmez.

Yarışma yalnızca bireysel katılıma açıktır, her bir eserin en fazla 1 sahibi olabilir.

Yarışmaya katılan eserler arasında jüri, yarışma konusu ve amacı doğrultusunda ve kendi takdir hakkı çerçevesinde dereceye girmeye en uygun eserleri belirleyecektir.

Ödüle değer görülen eserler 19 Nisan 2005 tarihinde belli olacak ve Starbucks Coffee Türkiye internet sayfasından (www.starbucks.com.tr) duyurulacaktır. Ayrıca kazananlara telefonla bildirim yapılacaktır. Yarışmacıların yanlış, eksik veya yarışmanın sonuçlandığı tarihte servis dışı kalmış olan telefon numaraları vermeleri halinde veya yarışmacılara, telefonlarına cevap vermemeleri gibi sebeplerden dolayı ulaşılamaması halinde, Shaya hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir. Kazanan eser / eserler Starbucks Coffee kahve bardaklarına uygulanarak Starbucks Coffee Türkiye mağazalarında sergilenecek ve satışa sunulacaktır.

Starbucks Coffee, yarışmada ön elemeyi geçen ve yarışma kapsamında yayınlanan eserlerin çoğaltma haklarını bedelsiz kullanabilir. Ödül alan eserlerin tüm yayın hakları Shaya'ya ait olacaktır.

Shaya teslim edilen veya gönderilen eserlerin kaybolması, hasar görmesi veya herhangi başka bir suretle yarışmaya dahil edilmemiş olmasından dolayı meydana gelebilecek zararlardan hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.

Yarışma jürisi Shaya tarafından belirlenmiş olup, jüride her zaman değişiklik yapılabilecektir. Jüride değişiklik yapılması halinde yarışmacılar bundan dolayı herhangi bir hak ileri süremezler veya başka bir talepte bulunamazlar.

Shaya her zaman, önceden herhangi bir bildirim veya ilan yapmaksızın yarışmayı iptal edebilir, koşullarını değiştirebilir.

Shaya ve bağlı şirket çalışanları ile bunların ikinci dereceye kadar olan yakınlarının bu yarışmaya katılmaları yasaktır. Yarışmaya katılan adaylar bu koşulları kabul etmiş sayılır.

Ödül
Yarışmaya katılan eserler arasında ödüle değer eser bulunması halinde, ödüle değer eser sahibine, başvuru sırasında imzaladığı taahhütname hükümleri çerçevesinde aşağıdaki ödül verilecektir. İlk beşe giren eserler, eser sahibinin imzalamış olduğu taahhütname hükümleri çerçevesinde Shaya tarafından yaptırılacak ürünlerde kullanılabilecektir.

Eserin kullanımı Shaya'nın takdir hakkı içinde olup eserlerin kullanılmamaları halinde eser sahibi hiçbir hak talebinde bulunamaz.

1. seçilen eserin sahibi, 3 günlük Amsterdam seyahati (uçak ve yarım pansiyon konaklama dahil) kazanacak ve dilerse Starbucks Coffee Kahve İşleme Merkezi'ni gezme şansı yakalayacaktır.

Jüri
Starbucks Coffee'nin düzenlediği "Kahve keyfine davet" konulu tasarım yarışmasına katılan eserler, tasarım alanında önde gelen akademisyen ve sanatçılardan oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek ve derecelendirilecektir.

Strabucks Coffee Mağazaları
İstanbul Anadolu Yakası:

• Erenköy. Bağdat Caddesi No: 363/1 Erenköy-İstanbul
• Nautilus. Fatih Caddesi Nautilus Tepe Alışveriş Merkezi No: 1 Mağaza No: 41/A Kadıköy-İstanbul
• Trio. Yeni Sahra Barbaros Mahallesi Halk Caddesi Trio Konutları No: 99 Kadıköy-İstanbul
• Capitol. Capitol Alışveriş Merkezi 1. Kat 43-60 Üsküdar-İstanbul
• İçerenköy. CarrefourSA İçerenköy Alışveriş Merkezi, Hal Binası Yanı İçerenköy-İstanbul
• Suadiye. Bağdat Caddesi No: 457 Müge Apt. Mağaza No: 1 Suadiye-İstanbul
• Maltepe. Tugay Yolu CarrefourSA Maltepe Park No: 73/109 Maltepe-İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası:

• Akmerkez. Nispetiye Caddesi Akmerkez Ticaret Merkezi Mağaza No: 126-B Etiler-İstanbul
• Metrocity. Büyükdere Caddesi Metrocity Alışveriş Merkezi No:171 Mağaza No: BB127 1. Levent-İstanbul
• Kemer Country. Kemer Golf Club Uzun Kemer Mevkii Göktürk Belediyesi Eyüp-İstanbul
• Florya. Fly Inn Alışveriş ve Yaşam Merkezi No: 48 Mağ. No: 73 Mağaza Müdürü Bakırköy-İstanbul
• Profilo. Cemal Şahin Sokak Profilo Alışveriş Merkezi No: 26-28 Mağ. No: Z/49 Mecidiyeköy-İstanbul
• Beyoğlu. İstiklal Caddesi No: 30-32 Beyoğlu-İstanbul
• Etiler. Nispetiye Caddesi No: 28 Etiler-İstanbul
• Maslak. Büyükdere Caddesi Noramin İş Merkezi No: 55 Şişli-İstanbul
• Alkent Etiler. Tepecik Yolu Alkent Sitesi Hillside City Club Beşiktaş-İstanbul

Ankara:

• Armada. Söğütözü, Eskişehir Yolu No:6 Mağaza No: 41 ve 62 Çankaya-Ankara
• Arjantin. Gaziosmanpaşa, Arjantin Caddesi No: 17/2 Çankaya-Ankara
• Bilkent. Ortadoğu Mahallesi Bilkent Alışveriş Merkezi Mağaza No: 3/D Bilkent-Ankara

Daha fazla bilgi için tıklayınız.

Mimari proje ve diğer tasarım yarışmaları ile ilgili her türlü görüş ve eleştiriyi Yarışmalar & Ödüller forumuna yazabilirsiniz. 

Arkitera.com/forum

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz