Yarışmalar

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Ulusal Fotoğraf Yarışması 2005

Son Başvuru Tarihi: 15 Şubat 2006
İletişim
Adres: Çırpan Mahallesi Güçlü Sokak İl Özel İdare Müdürlüğü Zemin Kat Bursa
Telefon: 0224 273 32 50
E-posta: [email protected]...
Web Sitesi: www.bursamimar.org.tr
Mimarlar Odası Bursa Şubesi, Mart 2006'da yapılacak olan 18. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuar ve Kongresi çerçevesinde 'Yapı ve Yaşam' konulu bir fotoğraf yarışması gerçekleştirecek. Yarışma , toplumsal hayat ve mimari ilişkisine yeni yorumlar getirilmesi, mimarlık ve toplum ilişkisindeki genel eksikliğin giderilmesini hedefleniyor. 

Ffotoğrafa ilgi duyan herkese açık olan yarışma da fotoğrafın sergilenmiş ya da yayınlanmış olması, yarışmaya katılım için bir engel oluşturmuyor. Renkli dia dalında olacak yarışmaya, en fazla dört saydam ile katılınabilir. Saydamların, 24 x 36 mm ölçülerinde ve 5 x 5 cm'lik camlı slayt çerçevesi ile gönderilmesi isteniyor.

Yarışmaya gönderilen fotoğraflardan ödül alanlar, Mimarlar Odası Bursa Şubesi 2006 yılı Yapı ve Yaşam Fuar ve Kongresi süresince sergilenecek ve ayrıca Mimarlar Odası Dergisi'nin sonucu takip eden ilk sayısında ek katalog olarak yayımlanacak.

Seçici Kurul:

Ahmet Aybar Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı
Prof. Dr. Reha Günay Y. Mimar / Fotoğraf Sanatçısı
Y. Mimar Nusret Nurdan Eren Fotoğraf Sanatçısı
Öğr. Grv. alper Birsel U. Ü. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü
Yarışma Arşivi
Yayınlanan yarışmaların kategorik olarak listesi aşağıdadır. Ayrıntılarına ulaşmak istediğiniz kategoriyi listeden seçiniz.