Yarışmalar

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması 2005 - 2006

Son Başvuru Tarihi: 23 Haziran 2006
Kimler Katılabilir: Öğrenciler
İletişim
E-posta: [email protected]
Web Sitesi: www.spo.org.tr/
Yarışma SonuçlarıTürkiye Ulusal Planlama Okulları Birliği Şehir ve Bölge Planlama Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması 2005 – 2006, 04 - Temmuz 2006 tarihinde jüri üyelerinin bir araya gelerek projeleri değerlendirmesiyle sonuçlandırıldı. Jürinin yaptığı değerlendirme sonucu ödüle layık bulunan projeler aşağıdadır.

1.lik Ödülü
Fuat Karagüney

2.lik Ödülü
Esra Özatmaca

3.lük Ödülü
Gökhan Karpat

Mansiyonlar
Göksel Köksoy
Ömür Aslan
A. Serhat KaradumanYarışma BilgileriŞehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması 2005-2006, “Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” çerçevesinde düzenlenmektedir. Yarışma, 10 Şubat 2004 tarihinde imzalanan “Türkiye Planlama Okulları Birliği” İşbirliği Ön Protokolünde de belirtildiği üzere, TMMOB Şehir Plancıları Odası ile planlama okulları arasında koordinasyonu, işbirliğini ve sürekli bilgi akışını sağlamak adına tasarlanmıştır.

Yarışma Türkiye‘de yer alan Şehir ve Bölge Planlama Bölümleri’nde; diploma projesi, bitirme projesi, bitirme tezi veya bitirmeye esas proje, rapor çalışmaları hazırlayan Şehir ve Bölge Planlama Bölümleri lisans öğrencileri arasında yapılacak olan bir yarışmadır.

Ödüller :
1. Ödül :Dizüstü Bilgisayar
2. Ödül : Dijital Fotoğraf makinesi
3. Ödül : USB Depolama Aygıtı
Mansiyonlar : Jürinin gerekli görmesi halinde 3 projeye kadar mansiyon verilebiliyor.

*Jürinin, başvuran projeler arasından birine yada birkaçına ödül verme zorunluluğu bulunmuyor.
Yarışma Arşivi
Yayınlanan yarışmaların kategorik olarak listesi aşağıdadır. Ayrıntılarına ulaşmak istediğiniz kategoriyi listeden seçiniz.