Yarışma Projeleri

ŞBP Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması 2005 - 2006

Tarih: Ekim 2006
Anasayfa

 
Türkiye Ulusal Planlama Okulları Birliği tarafından düzenlenen, sekreterliğini TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi’nin yaptığı Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması 2005-2006 sonuçları açıklandı.

“Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” çerçevesinde düzenlenen yarışma,  TMMOB Şehir Plancıları Odası ile planlama okulları arasında koordinasyonu, işbirliğini ve sürekli bilgi akışını sağlamak adına tasarlandı.

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencilerinin meslek odası çatısı altında yarışma tecrübesini yaşama fırsatı yakalamalarını, meslek odası ile şehir ve bölge plancısı adaylar arasındaki bağı daha da güçlendirmek ve planlama disiplini ile ilgili birimlerin dinamik, girişimci, çözüm üretme konusunda yaratıcı olan Şehir ve Bölge Plancısı adaylarını keşfetmesini sağlamak ve ülkemizde yer alan üniversitelerin Şehir ve Bölge Planlama Bölümleri’nde uygulanmakta olan eğitim sistematiğinin karşılaştırılmasına, çıkarımlar yapılmasına, olanak sağlamak amacıyla yapılan yarışmada 1.lik ödülünü Fuat Karagüney aldı. Jüri kararına göre yarışmada ödül alanlar:

1. Ödül
Fuat Karagüney

2. Ödül
Esra Özatmaca

3. Ödül
Gökhan Karpat

1. Mansiyon
Göksel Köksoy

2. Mansiyon
Ömür Aslan

3. Mansiyon
A. Serhat Karaduman

ŞBP Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması 2005 - 2006
YorumlarYorum Sayısı: Henüz hiç yorum yapılmamışBütün yorumları forumda okuyun!
Bütün yorumları forumda okuyun!
ŞBP Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması 2005 - 2006
Yarışma Projeleri Arşivi
Dönem içinde yayınlanan projelerin listesi aşağıdadır. Ayrıntılarına ulaşmak istediğiniz proje başlığını listeden seçiniz.