Bu sayfada 1. haberden 20. habere kadar olanlar gösterilmektedir.
Bütün yorumları forumda okuyun!20 Şubat 2011, 03:35Yazan: kevserbende ktü de mimarlık eğitimi alıyorum ve sahil yolu benimde kafamı oyalıyor. bence deniz kenarına küçük sevimli kafeler çay bahçeleri parklar restoranlar yapılmalı. sahil yolundan geçip oraya ulaşımda alt geçitlerle sağlanmalı. bulabildiğim en güzel fikir buydu..
15 Ocak 2011, 18:54Yazan: Omer YilmazYeni konu olarak açılan aşağıdaki mesaj bu başlık altına taşındı.
Trabzon şehrinden de geçen Samsun Artvin sahil şeridine yapılan otoyol şehir ve deniz arasındaki ilişkiyi zayıflattı , yok etti! Trabzon şehrinde de bu sorun bi çok kişiyi düşündürmekte..Bu konudaki fikirlerinizi önerilerinizi merak ediyorum... (devamı)
25 Temmuz 2007, 19:04Yazan: nihatBana gelen bir maili buraya ekliyorum... Yorumsuz... Sevgili Dostlar. Yakakent-Gerze yolu için 2005 yılı sonlarına doğru Samsun İdare Mahkemesinde açılan Yol Projesinin iptali davası sonuçlandı. Yol projesi ekte illetiğim haberde anlatılan gerekçeler ile iptal edildi.Bu karar Karadeniz Sahil Yolun'da Fındıklı ve Ardeşen sonrasında sahil yolununun esas nedenler ile iptal edildiği üçüncü karar... (devamı)
30 Nisan 2007, 20:59Yazan: nihat:)
söyleyecek tek kelime yok
kasıtlı veya kasıtlı değil
tamamen kara cahilliğin sonucudur bu
29 Nisan 2007, 11:39Yazan: ayasofyaOfff çok kötü oldum.
Yazacak bir şey bulamıyorum. Elim klavyeye düştü öyle 15-20 saniye durakladım.
Yazıyla anlatamam. Küfürleri sıralamak geliyor ama yönetici olarak küfürleri silenin ben olmam lazım.
Eğer bilinçli ise Terbiyesizlik SAYGISIZLIK.
Buradan Belediye başkanına sesleniyorum... (devamı)
22 Nisan 2007, 23:45Yazan: nihatOlacak şey değil...
nedir bu kasıtlımı yapılmış
sit alanına dahildi de bu kalkanı yokedip apartman dikmek için bilerek mi yapılmış birşey bu...
...bu resmen cinayet
olacak şey değil...
22 Nisan 2007, 23:33Yazan: mecraBende Akçaabat'lıyım üstelik o torunun yaptığı evde oturuyorum.(resmi kim çektiyse bizim mahalleye kadar gelmiş)Ayasofya, Akçaabat'ın o tarihi orta mahalle evlerini görmüşsünüz,ne yazıki o tarih yavaş yavaş yok oluyor.Hatta üç gün önce bu evlerin bir tanesinin yok oluşuna tanık oldum... (devamı)
22 Nisan 2007, 23:05Yazan: nihatÖrneğiniz için teşekkür ederim
işte ben de tam olarak bundan bahsediyordum :)
ve akçaabat geçmiş dönem mimarisi ile doğu karadenizin incisidir
ne yazıkki bu mimarinin en önemli örneklerinden birçoğu şuan sahil yolu manzaralı...
15 Nisan 2007, 00:35Yazan: ayasofyaSevgili Nihat,
Oldukça güzel özetlemiş ve betimlemişsiniz.
Ortopedist ve cerrah kayınbiraderimin dedikleriyle örtüşüyor. O da Karadeniz çocuğudur.
Peki size iki resim göstereyim. İki bina.
İkisi de sizi haklı çıkartıyor. Umarım tezat azalır ve sonra iyiye doğru gider.
Her ikisi de Akçaabat'dan... (devamı)
11 Nisan 2007, 23:56Yazan: nihatBende Karadenizliyim - (Rize / Ardeşen) şuan Ankarada yaşıyorum
ve geçtiğimiz hafta bu yolu kullanıp memleketime acilen ulaşmam gerekti
daha önceleri Otobüsle 14-16 saat arası gittiğim memleketime özel aracımızla 10 saatte ulaştık-ki otobüsle özel aracı kıyaslarsam bu pek birşeyin değişmediği anlamına geliyor
Ankara - Ardeşen yolu hesabımıza göre ortalama 10 km kısalmış
yani yolun km olarak pek bir artısı yok bana göre
ha... (devamı)
Bütün yorumları forumda okuyun!