reklam

28 Şubat 2005 Pazartesi
Ana Sayfa > Haberler

Bakırköy iş merkezi inşaatı minibüs durağını yuttu

Bakırköy’de inşa edilmekte olan Bakırköy Turizm ve Alışveriş Merkezi inşaat alanında heyelan meydana geldi. İnşaat alanı yakınındaki minibüs durağı ve caddenin bir bölümü büyük bir gürültüyle çöktü. Durakta bekleyen bir minibüs, içindeki yolcularla birlikte yaklaşık 10 metrelik inşaat alanına düştü.

Bakırköy’deki Carousel alışveriş merkezinin karşısındaki iş merkezi inşaatı yanında bulunan minibüs durağı ve caddenin bir bölümü, dün saat 22.15 sularında büyük bir gürültüyle inşaat alanına kaydı. Olay sırasında Bakırköy-Bağcılar minibüs durağında bekleyen bir minibüs, içindeki yolcularla birlikte yaklaşık 10 metre aşağıya yuvarlandı. Yolcu bekleyen minibüste bulunan 6 yolcu, kazayı hafif yaralı atlattı. Olay yerine gelen itfaiye ve kurtarma ekipleri tarafından minibüsten çıkarılan minibüs yolcuları, çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, minibüsten çıkarılan bir bayan yolcu, olay yerine gelen yakınlarına sarılarak gözyaşı döktü.

İnşaat alanındaki heyelanın devam etmesi ihtimaline karşılık çevrede bulunan binalar boşaltıldı. Olay sırasında yolun büyük bir bölümünün çöktüğü görüldü. Yol, araç ve yaya trafiğine kapatılırken, çevre sakinleri, inşaatın başlangıcından bu yana yeterli önlem almayan yetkililere tepki gösterdi.
Zaman - Erdem Kaplan

 

 

 

 

 

 

 

 

Şubat 2005 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            
diğer aylar için tıklayın

Mimarlık ve tasarım dünyası ile ilgili genel tartışma konuları Mimarlık forumunda

Arkitera.com/forum

  

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz