reklam

26 Nisan 2005 Salı
Ana Sayfa > Haberler

Akın Nalça Modular Spaces EUROSHOP 2005’teydi...

Üç yılda bir düzenlenen EUROSHOP Fuarı, sektördeki son gelişmelerin ve açılımların sunulduğu bir etkinlik. Burkhardt Leitner Constructiv’in ödüllü mimari sitemleri ofis ve fuar standı alanındaki yeni çözümleri ile 19-23 Şubat 2005 tarihleri arasında EUROSHOP 2005’te sergilendi. Firmanın 9 yıldır Türkiye ve ortadoğu temsilciliğini yürüten Akın Nalça Modular Spaces, fuar süresince partneri Burkhardt Leitner Constructiv ile birlikteydi.

Fuarda, Burkhardt Leitner Constructiv firması yenilikçi geleneğini sürdürerek bir kez daha, yeni tasarladığı üç yeni yapısal sistemi olan Constructiv PON, TELVİS ve Flying Ceiling ile yola çıkarak nasıl farklılaştırılmış bir ürün çeşitliliğine ulaşılabildiğini ve bu ürünlerin farklı mekan tasarımlarında yer alabilecek kullanımlarını gösterdi.

Akın Nalça Modular Spaces
Akın Nalça Modular Spaces, 20 yılı aşan birikimi, gelişkin tasarım ekibi ve olanaklarıyla ofis, showroom, fuar standı ve mağaza gibi farklı mekan çözümlemeleri konusunda hizmet veriyor. Bu mekan çözümlerinde lisanslı üreticisi olduğu ve pek çok uluslararası tasarım ödülüne sahip Burkhardt Leitner Constructiv’in yapısal sistemlerini, Atelier Alinea ve Arper ofis mobilyalarını ve Rosso hareketli, bölücü panellerini kullanıyor. BLC’nin 10 farklı sisteminin Türkiye ve Ortadoğu distrübütörlüğünün yanısıra, yine uluslararası alanda ödül sahibi olan CLIC ve JOKER sistemlerinin de Türkiye’de dünya pazarı için lisanslı üretimini gerçekleştiriyor. Yaygın iş ortağı ağı sayesinde, Türkiye’de tasarladığı projelerin uygulamasını, minimum transport maliyetleri ve risk ile dünyanın her yerinde yapma imkanına sahip olan Akın Nalça Modular Spaces, satış ve servis hizmetlerini uluslararası bir kalite ile veriyor. Akın Nalça Modular Spaces, uzman olduğu mekan tasarımı konusunda, farklı tasarım grupları ile, kolektif projelerde üreticisi olduğu markaları uygulamak istiyor.

Burkhardt Leitner Constructiv
Burkhardt Leitner , 35 yıla yakın bir zamandır modüler mimari sistemler konusunda öncü bir tasarımcı olarak biliniyor. Burkhardt Leitner Constructiv’in pek çok uluslararası ödül sahibi olan yapısal sistemleri mekan yaratımı için kolay, hızlı ve kalıcıdır. Firma, tasarımları ile,fuar ve sergileme sektörüne yönelik kısa süreli strüktürler, ticari amaçlı sergileme üniteleri veya açık ofislerde, endüstride, fuayelerde kullanılabilen değişken mobil üniteler ile, çağdaş mekanlar yaratıyor. Firma, Stuttgart ve Berlin ofislerindeki, 40 kişiyi aşkın ekibi ile uluslararası müşterilere tasarım ve planlamadan sistem geliştirmeye kadar çeşitli konularda hizmet veriyor. Sistemler dünya genelinde gelişen ve tasarım, planlama, servis ve satış konularında hizmet veren bir partner ağı ile yayılıyor. BLC, aynı zamada sanat ve tasarımın gelişmesinde de aktif bir rol üstleniyor. Stuttgart ‘da yer alan ve gelir amacı gütmeyen sanat galerileri ”Ausstellung im Kabinett” ile genç sanatçılara destek verirken, bu sayede profesyonel ve yeni yetişen tasarımcılar ile tasarım yarışmalarına ve workshoplarına katılıyor. Firmanın günümüze dek almış olduğu ödüller, tasarım otoritelerini “iyi tasarım” anlayışının BLC’in çalışma kaynağı olduğuna ikna etmiştir...
Arkitera

 

Nisan 2005 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
      01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
diğer aylar için tıklayın

Platform

Arkitera Platform 2004 - 2005 toplantılarının yedincisi
29 Nisan 2005 tarihinde İzmir Sanat Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

Yönetici: İhsan Bilgin
Davetli Tartışmacılar: 
Tamer Başbuğ, Emel Göksu, Nevzat Sayın, Hasan Topal


Kale Grubu'nun  katkılarıyla

  

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz