Haberler

RAF Ürün Dergisi 2007’ye Yepyeni Projeler ile Merhaba Demeye Hazırlanıyor

Tarih: 27 Kasım 2006 Yazan: Derya Karadağ
Bir senede, nitelikli ürün tanıtımları, farklı konsepti ve 7000 abonesi ile mimarlık ofislerinde ürün seçimi sırasında başvurulan temel kaynaklardan birisi olan RAF Ürün Dergisi, 2007 yılında yurtdışından yeni ürünler ve mimari proje tanıtımı bölümünü de içeriğine katmayı planlıyor.

Türkiye’de Henüz Olmayan Yeni Ürünler
Mimari tasarım ve uygulama sürecinde verilmesi gereken önemli kararlardan birisi de yapı malzemelerinin seçimidir. Bu aşamada, tasarımcı ya da uygulayıcıya yol gösterecek olan kaynaklar da önemlidir.

Yapı malzemeleri ile ilgili her geçen gün yapılan araştırma çalışmaları sonucunda ortaya çıkan yeni ürünlerden tüm dünya ile aynı anda haberdar olunabilmesi adına RAF Ürün Dergisi’nde, 2007 Ocak sayısından itibaren Türkiye’de henüz distribütörlüğü olmayan ürünlere yer verilecek.

Bu yeni bölüm sayesinde seçkin ve yenilikçi yapı malzemeleri hakkında bilgi edinmek ve ürünü üreten ya da dağıtan firma ile iletişime geçmek de mümkün olacak. RAF’ta yer almak üzere seçilecek olan ürünler ile ilgilenen firmalar, dergide yer alacak olan iletişim bilgileri ve internet sitesinde yer alacak olan özel formlar sayesinde Arkitera Mimarlık Merkezi aracılığıyla ürünün üreticisi ya da dağıtımını yapan firma ile de iletişime geçebilecekler.

Mimari Proje, Detaylar ile Güçlenir
RAF Ürün Dergisi, 2007 Mart sayısında, Türkiye’den seçilecek olan uygulanmış bir mimari proje konsept aşamasından nokta detaylarına kadar 16 sayfalık bir dosya ile tanıtılacak. Mimarların, yapı tekniği bilgisine; uygulama, malzeme ve detay bilgisine sahip olmalarının önemi tartışılamaz. Yapı ve detay içerikli kaynakların ülkemizdeki eksikliğinden ortaya çıkılarak hazırlanan bu bölüm ile RAF Ürün Dergisi, yine bir ilki gerçekleştirip bu açığı kapatmayı hedefliyor.

RAF Ürün Dergisi Kasım Sayısı Abonelerine Gönderildi
RAF Ürün Dergisi’nin 2006 Kasım sayısı, abonelerinin adreslerine ücretsiz olarak gönderildi. Ayrıca, YAY-SAT Bayileri’nden de temin edilebilecek olan derginin Kasım sayısının kapağını ünlü mimar Murat Tabanlıoğlu tasarladı.
YorumlarYorum Sayısı: Henüz hiç yorum yapılmamışBütün yorumları forumda okuyun!
Bütün yorumları forumda okuyun!
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.