Haberler

Garanti, Türkiye'nin emlak endeksini yayımlayacak

Tarih: 22 Mayıs 2009 Kaynak: Dünya

Garanti Bankası, yenilenen www.garantimortgage.com adresindeki sitesinde, Türkiye'nin 6 büyük ilindeki (İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Bursa, Adana) emlak endeksini yayımlayacak.

Garanti'den yapılan açıklamaya göre, konutların satış ve kira değerleriyle hesaplanan aylık ve yıllık getirileri dikkate alınarak hazırlanan endeks (REIDIN.com) 42 ülkede gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli faaliyetleriyle dünyanın en önemli bilgi kaynaklarından biri olarak kabul ediliyor.

Web sitesinden tutsat ile ilgili tüm bilgilere tek bir kaynaktan ulaşılabiliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Garanti Mortgage Genel Müdürü Cemal Onaran, şunları kaydetti:

"Mortgage Uzmanı Garanti olarak, Türkiye için halen oldukça yeni olan mortgage konusunda, uzmanlığımızla çok önemli hizmetler veriyoruz. Garanti'nin desteğiyle REIDIN.com tarafından hazırlanan REIDIN.com Emlakendeks, Türkiye'de gayrimenkul piyasasına farklı bir açılım getirecek. Endeks sayesinde, tüketiciler ve emlak ofislerinden değerleme hizmeti veren şirketlere, bankalardan taahhüt firmalarına kadar sektördeki tüm oyuncular ve karar vericiler gayrimenkul piyasasındaki gelişmeleri çok daha güncel ve sağlıklı verilerle takip edebilecek. Ülkemizin çok önemli bir eksiği ve ihtiyacını karşılayacak olan bu hizmeti kullanıcılara kazandırabilmiş olmamız bizim için çok önemli..."

Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.