reklam

06 Mart 2002 Cumartesi
Ana Sayfa
>
Haberler

  9 Nisan'da açılıyor.

 İnşaat sektöründeki şirketlerarası ticareti İnternet'e taşıyarak sektörde verimliliği artırmayı amaçlayan inşaat sektörüne yönelik ilk e-iş sitesi Constructera.com, 9 Nisan Salı günü açılıyor.

Hazırlık çalışmaları yaklaşık iki yıldır süren proje, 9 Nisan 2002'de İ.T.Ü. Taşkışla binasında yapılacak bir basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtılacak. ABD'de sayıları 200'ü aşan inşaat odaklı e-iş sitelerinin Türkiye'deki ilk örneği olan Constructera, üç genç mimar tarafından kurulan "Arkitera Bilişim Hizmetleri A.Ş."nin bir girişimi.*

Yapı Kataloğu, Teklif Sunumu ve Proje Yönetimi bölümlerinden oluşan Constructera'nın önce E-Katalog bölümü açılıyor. Yine 2002 yılı içerisinde açılması hedeflenen E-Teklif sisteminin ardından E-Proje Yönetimi devreye girecek.

Constructera E-Katalog
Kurgu, tasarım ve programlaması tümüyle Türk mimar ve mühendislerince gerçekleştirilen Constructera'nın E-Katalog bölümü, yapı malzemeleri ile müteahhitlik ve proje hizmetlerini ilgili tüm kuruluşlara, teknik elemanlara ve tüketicilere tanıtmak amacını taşıyor. Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan katalogda, yerli ürünlerin yanısıra, yabancı ürünler de yer alıyor.

Diğer yapı kataloglarından farklı olarak sektördeki her bir ürüne ayrı özel bir bölümün bulunacağı Constructera, teknik karşılaştırma ve o ürüne ilişkin basılı materyalin İnternet üzerinden kullanılması gibi dünyadaki benzerlerinden üstün bazı özelliklere de sahip.

Constructera E-Katalog'da firma, marka, ürün ve kategori seçenekleri ile arama yapabilecek olan kullanıcılar böylece aradıkları yapı malzemesine kısa sürede ulaşabilecekler.

Constructera.com'da Yer Almak 2002 Yılı Boyunca Ücretsiz
Firmaların, ürün ve hizmetlerini İnternet üzerinden kendilerinin ekleyebilecekleri sitede yer almak 2002 yılı boyunca ücretsiz olacak. E-Katalog ile aynı şirket veritabanını kullanacak olan E-Teklif'in de devreye girmesiyle, müteahhitler için teklif almak kolaylaşırken, yapı malzemesi üreticileri de portföyleri dışında kalan yeni müşterilere ulaşma şansını yakalayacaklar. Böylece yapı sektöründeki şirketler daha az tanıtım harcamasıyla daha geniş bir kitleye ulaşabilecekler.

(*) Arkitera Bilişim Hizmetleri A.Ş. : 2000 yılında kurulan Arkitera Bilişim Hizmetleri A.Ş. (www.arkitera.net) Türkiye'nin yapı sektörü odaklı ilk ve tek İnternet şirketi. Ekim 2000'den bu yana yayında olan Arkitera.com, mimarlık, inşaat ve mühendislik alanında var olan bilgilere kısa zamanda ulaşılmasını amaçlıyor.

500.000 sayfa gösterimi, 35.000 mimar & mühendis ziyaretçisi, 12.000 haber bülteni üyesi bulunan Arkitera.com şu anda yapı sektörünün en büyük internet sitesi konumunda.
Arkitera

 

Nisan 2002 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
diğer aylar için tıklayın

Bülent Erkmen 16 Nisan Salı günü  Diyalog bölümümüze konuk oldu...

Bülent Erkmen ve çalışmaları hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya, Diyalog'daki buluşmayı okumak için  buraya tıklayın...

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz