reklam

01 Haziran 2002 Cumartesi
Ana Sayfa
>
Haberler

Osram, Lamp 83 ve Turkish Business World sponsorluğunda  CC Garage Rally Team

Osram, Lamp 83 ve Turkish Business World sponsorluğunda yarışan CC Garage Rally Team araçları, 31. Uluslararası Türkiye Rallisi N3 kategorisinde 1. ve 2. liği paylaştılar.

31. Uluslararası Türkiye Rallisi, 10-11-12 Mayıs tarihlerinde uluslararası katılımcıların da hazır bulunmasıyla İzmir 'de gerçekleştirildi. Zorlu asfalt parkurlarda toplam 300 km.lik özel etaptan oluşan yarışta 80 araç start aldı. CC Garage Rally Team araçlarının da yer aldığı N3 kategorisinde, (2 tekerlekten çekişli 2lt. standart araçlar) CC Garage Rally Team pilotlarından Cenk Ceyişakar birinci ve yine aynı garaj pilotu Cevdet Durmaz ikinci olarak finishe geldiler.

Almanya 'nın dünyaca ünlü ve lider ampul üreticisi Osram Ampul San. Tic. A.Ş., Türkiye aydınlatma sektörünün öncü firması Lamp 83 Aydınlatma San. Ve Tic. A.Ş. ve Türkiye ekonomisi ve iş dünyası odaklı uluslararası Turkish Business World dergisi sponsorluğunda kendi kategorilerinde iddialı hedeflere sahip olan CC Garage Rally Team, bu önemli yarışı iki pilotunun da başarıyla tamamlamasının ardından sonraki yarışlarda da bu avantajını kullanarak sponsorlarına da sezon sonunda bir şampiyonluk kazandırmak için çalışacak.

Otomobil sporlarına sponsorluk yaparak destek veren her üç kurumun temsilcilerinin bu sonuçla ilgili görüşleri şöyledir:

Serkan ÖZKÖK - OSRAM Pazarlama ve İletişim Koordinatörü :
Sponsoru olduğumuz CC Garage Rally Team pilotlarının bu yılki Türkiye rallisinde gösterdikleri başarı konusunda memnuniyetimizi ve aynı zamanda tebriklerimizi özellikle belirtmek isteriz. Otomobil sporlarına verilen destek haricinde böyle bir başarıya sponsor olarak ortak olmak da verdiğimiz kararın doğruluğunu kanıtlamıştır. Şampiyonluğun gururunu birlikte yaşamak dileğiyle kendilerine başarılar diliyoruz.

Ebru YENGİN - Lamp 83 Pazarlama Koordinatörü :
Lamp 83, Türkiye Rallisinde kendi kategorisinde 1.ve 2. lik derecelerini alan CC Garage Rally Team' in sponsoru olmaktan büyük memnuniyet ve gurur duymuştur. Sponsor olarak içinde bulunduğumuz ralli sporunun gelişimi ve bu gelişimin uluslararası düzeye ulaşacağı inancıyla kendilerine diğer etaplarda da başarılar diliyoruz.

Nurhan ERDİNÇ -TURKISH BUSINESS WORLD Dergisi Basın Danışmanı :
Biz CC Garage ekibi Cevdet Durmaz ve Cenk Ceyişakar'a yıllardır ralli sporuna gönülden çaba sarfetmelerinden ve ciddi çalışmalarından dolayı güveniyorduk. Türk ralli sporunun gelişimine katkılarından dolayı CC Garage' ı kutluyoruz. Ralli sporunun Türkiye'de gelişiminin Türk ekonomisine katkı sağlayacağına ve rallilerin ülkemizin uluslararası arenada tanıtımı için büyük fırsatlar yaratacağına inanıyoruz.

Türkiye Ralli Şampiyonasının bir sonraki ayağı 1-2 Haziran tarihlerinde yine İzmir' de ve asfalt parkurda düzenlenecek. CC Garage Rally Team, şampiyonluk hedefine ulaşmak için Haziran ayındaki yarışlarda da bu başarısını devam ettirmeye çalışacak.
Arkitera

 

Mayıs 2002 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
diğer aylar için tıklayın

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz