reklam

15 Haziran 2002 Cumartesi
Ana Sayfa
>
Haberler

A-G Limited Topkapı Sarayı'ndan Türkiyenin köy yollarına kadar hizmet sunuyor

Dünyadaki en büyük güvenlik filmleri lisans sahibi kuruluşu olan İngiliz SSAF firmasının Türkiye bölge temsilciliği ile faaliyetlerine başlayan ve ürün yelpazesini her geçen gün genişleten A-G Limited 2001 senesi içerisinde Topkapı Sarayı Hazine dairesinin revizyonunda görev almış ve ürünlerinden olan güvenlik camları ile sergilenen tüm ürünlerin korunmasında A-G Limited tercih edilmiştir. 2002 yılı içerisinde de yine A-G ve ürünleri tercih edilerek Topkapı Sarayında Kutsal Emanetler ve Padişah Kıyafetlerinin bulunduğu tüm bölümler SSAF güvenlik cam filmleri ile korunmaya alınmıştır.

2001 senesi içerisinde çalışmalarına başlamış oldukları Chemroad toprak stabilizasyon kimyasalı ile ilgili olarak İsfalt ile görüşülmüş ve Türkiyenin genelinde görülen toprak yapısına uygun olarak malzemenin laboratuar sonuçları istenmiştir. Yapılan testler ve gelen sonuçlara göre ürünün Türkiyenin tüm yörelerinde kullanılabilir nitelikte olduğu ve ilk deneme uygulamalarına başlanabileceği kararlaştırılmıştır. Alınacak sonuçlara göre özellikle köy yollarımızda, şantiye ve fabrika yollarımızda çok kısa uygulama süreleri içerisinde ve %70 daha düşük maliyetle tüm toprak yolların stabilize edebileceği gibi bu malzeme aynı zamanda asfalt altı izolasyon malzemesi olarak da kullanılabilecektir.

LLumar cam filmleri ile gelen yoğun talep sonucunda yaşanan KAP-KAÇ olaylarına karşı araç camlarında güvenlik filmleri uygulamasına başlandı. Uygulama sonucunda araç camına yapılan darbe sonucunda cam kesinlikle dağılmayarak tek parça halinde korunmaktadır. Ucu sivri bir cisimle defalarca yapılacak darbeler sonucunda camda sadece darbe yapılan cisim kadar bir delik açılmaktadır ve bu delikten saldırgan kolunu içeri soksa dahi tekrara dışarı çıkaramamaktadır. Araç üzerinde alarm olsa dahi camın kırılarak araç içerisinde unutulan yada bırakılan değerli cisimlerin çalınması sadece birkaç saniye sürmektedir. Güvenlik filmleri bu süreyi 4-5 dakikaya çıkararak caydırıcılık ve saldırgana müdahale edebilme yada saldırıdan uzaklaşmak için araç sahibine ve yolcularına zaman kazandırmaktadır.Güvenlik özelliğinin yanında zararlı UV ışınlarının %95 ini izole ederek arac içerisindeki deri,plastik ve kumaş aksamdaki deformasyonu engelleyerek aracın ilk günkü görünümünü koruması sağlanmaktadır.
Arkitera

 

Haziran 2002 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
diğer aylar için tıklayın

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz