reklam

6 Eylül 2002 Cuma
Ana Sayfa
>
Haberler

İstanbul Bilgi Üniversitesi Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programı 4. Yılında

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin 1999 yılından bu yana, Milano'da bulunan Domus Academy ile işbirliği içinde yürüttüğü Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programı'nın dördüncü yılı başlıyor.

Tasarımdan işletmeye, mimarlıktan iletişime kadar çok farklı disiplinlerden oluşan İstanbul Bilgi Üniversitesi Tasarım Kültürü ve Yönetimi; dersler içinde yapılan grup çalışmaları, önde gelen tasarımcılar yönetiminde gerçekleştirilen atölye çalışmaları ve bitirme projesi ile Proje Kültürü oluşturmayı hedefleyen bir sertifika programı. Program, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Milano-Domus Academy işbirliğiyle yürütülüyor.

Bir yandan işlev, öte yandan yeni eğilimler ve modanın etkisiyle sürekli değişen ve gelişen dünyada, tasarımcı ve tasarım yöneticileri ihtiyacı giderek ön plana çıkıyor. Bu ihtiyaçtan yola çıkarak oluşturulan Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programı; bilgi ve beceri sahibi tasarımcıların yanı sıra, tasarımı insan yaşamının bir parçası haline getirecek tasarım yöneticileri yetiştirmeyi amaçlıyor.

Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programı, katılımcılara tasarımın güncel ve farklı alanlarında disiplinler arası bir kültür ve formasyon edinme fırsatı sunuyor. Katılımcılar konsept oluşturma, organizasyon, ürün geliştirme, promosyon ve pazarlamaya yönelik konuları tasarım perspektifinden irdeleyecekler. Program, öğretim kadrosuyla yüz yüze gerçekleştirilen interaktif çalışmaların yanı sıra, farklı deneyimlere sahip tasarımcılar tarafından yönetilecek olan etkinliklerle de katılımcıların birikimlerini güçlendiriyor.

Ders saatlerinin Çarşamba ve Perşembe günleri 18.30-20.30, Cumartesi günleri 09.30 - 13.30 arasında olması katılımcıların iş hayatlarını engellememesi açısından da avantaj oluşturuyor. Beral Madra, Giovanni Lanzone, Mehmet Güleryüz, Dante Donegani, Haldun Dostoğlu, Zeynep Fadıllıoğlu, Fatoş Ahunbay, Defne Koz, Paulo Urbano, Emilio Genovesi gibi tasarım dünyasının profesyonel isimlerinin ders vereceği Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programı için son başvuru tarihi 11 Ekim 2002. 

Ayrıntılı Bilgi ve Başvuru için:
Call Center : 212 293 50 10
Alım Erdemir : 212 292 86 97
e-posta: [email protected]
www.bilgi-tasarimsertifika.com

Not: Arkitera aracılığı ile programa başvuran katılımcılara özel başvuru ve kayıt koşulları sağlanacaktır. Bu olanaktan faydalanmak için lütfen tıklayınız.
Arkitera

 

Eylül 2002 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
diğer aylar için tıklayın

Selim Velioğlu 17 Eylül  Salı günü  Diyalog bölümümüze konuk olacak.

Selim Velioğlu  hakkında daha fazla bilgi edinmek için  tıklayın
Selim Velioğlu ile görüşlerinizi paylaşmak, sorularınızı yöneltmek için 
tıklayın.


Vitra - Artema'nın katkılarıyla

Mimarlık Ofislerinin Değişen ve Değişmeyen Yüzü' nü tartışıyoruz.

Forum'da başlayan tartışmaya şimdi katılmak için tıklayın.  Tartışma 24 Eylül'de Deneme Bilim Merkezi' nde davetli konuşmacılar ile son bulacak.

Yönetici: Atilla Yücel
Konuşmacılar: Cem İlhan,
Murat Tabanlıoğlu, Gökhan Avcıoğlu, Doğan Tekeli, Mehmet Konuralp


Philips Armatür'ün katkılarıyla

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz