reklam

14 Eylül 2002 Cumartesi
Ana Sayfa
>
Haberler

Interlight İstanbul'02, teknolojiyi yatırım ve tasarrufa dönüştürecek çözümler sunacak

Teknolojideki hızlı gelişme ve yüksek enerji maliyetleri, aydınlatmayı önemli ekonomik değer yaratan bir altyapı yatırımı konumuna getirdi. Mimarlık ve mühendislik alanında gerçekleştirilen profesyonel aydınlatma projeleri, büyük bir enerji tasarrufu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda pazarlamadan turizme, trafik altyapısından medikal teknolojiye kadar her sektördeki faaliyetlere etkinlik katıyor ve katmadeğer yaratıyor.

Aydınlatma Türk Milli Komitesi (ATMK) ve Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği'nin (AGİD) desteği ve işbirliği ile 3-6 Ekim 2002 tarihleri arasında İstanbul Hilton Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Interlight İstanbul'02, aydınlatmayı akılcı bir yatırıma dönüştürecek teknolojik çözümleri sunacak. NTSR Fuarcılık tarafından İstanbul Hilton Convention Center'da düzenlenen Interlight İstanbul'02'de, Türkiye'nin aydınlatma konusunda büyük ihracat potansiyeline sahip kuruluşlarının yanında, uluslararası dev aydınlatma firmaları da profesyonel anlamda teknolojik gelişmelerini sergileyecekler.

Kent aydınlatmasından, vitrin aydınlatmasına kadar...

Fuarda, vitrin, mağaza ve iç mekan aydınlatmalarından, dış mekan ve kent aydınlatmalarına kadar, her alanda çözüm üreten yeni ürün ve teknolojiler yer alacak. Mimarlar, iç mimarlar, elektrik mühendisleri, mimari büro ve mühendislik büroları yetkilileri, her sektörden şirket teknik ve satınalma sorumluluları ve yerel yönetimlerin fen işleri daire başkanlıkları ile tüm kamu kuruluşlarının teknik ve satınalma sorumluları başta olmak üzere, tüm profesyonel tüketiciler, fuarda bu alandaki beklentilerine yanıt verecek ilginç etkinlik ve sürprizlerle karşılaşacaklar. Ayrıca üniversitelerin mimarlık fakültelerinin öğrencilerinin de fuara ilgi göstermesi bekleniyor.

Interlight İstanbul'02, aydınlatma sektöründe teknoloji üreten ulusal ve uluslararası kuruluşları, aydınlatma profesyonelleri ile buluşturmakla kalmayacak. Interlight İstanbul'02 kapsamında, fuarla eşzamanlı gerçekleştirilecek 4.Ulusal Aydınlatma Kongresi ve 2. Balkan Light Kongresi'nde de, yerli ve yabancı uzmanlar ile akademisyenler, teknolojiye yön veren bilimsel gelişmeleri şekillendirecek. "Enerji tasarrufu ve aydınlatmada yeni trendler" başlığı altında, aydınlatma teknikleri, farklı sektörler için aydınlatma çözümleri ve enerji tasarrufu sağlanmasına yönelik oturumların gerçekleştirileceği kongrelere, yerli ve yabancı uzmanlar tebliğler sunacak.

Online davetiye için tıklayın.
Arkitera

 

Eylül 2002 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
diğer aylar için tıklayın

Mimarlık Ofislerinin Değişen ve Değişmeyen Yüzü' nü tartışıyoruz.

Forum'da başlayan tartışmaya şimdi katılmak için tıklayın.  Tartışma 24 Eylül'de Deneme Bilim Merkezi' nde davetli konuşmacılar ile son bulacak.

Yönetici: Atilla Yücel
Konuşmacılar:
Cem İlhan, Murat Tabanlıoğlu, Gökhan Avcıoğlu, Doğan Tekeli, Mehmet Konuralp


Philips Armatür'ün katkılarıyla

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz