reklam

28 Eylül 2002 Cumartesi
Ana Sayfa
>
Haberler

Baytur İnşaat, Taşkent Havaalanı Terminal Projesi'ni tamamladı

Özbekistan Taşkent Enternasyonel Havaalanı Terminal Binası Rehabilitasyon Projesi için açılmış olan uluslararası ihaleyi kazanmış olan Baytur İnşaat Taahhüt AŞ projeyi tamamlayarak bir uluslararası başarıya daha imza attı.
Şirket yetkilileri "26 bin metrekare kapalı alanı olan Yeni Taşkent Enternasyonel Havaalanı terminal binasını; 250 deneyimli uzman Türk işçi ve mühendisinin yoğun çalışması, en ileri uluslararası kalite standartlarındaki malzeme ve işçilik ile 18 ayda tamamladık" dediler.

Yetkililer "Son keşif bedeli 35.5 milyon dolar olan proje kapsamında; Taşkent Enternasyonel Havaalanı terminal binasının mevcut tüm partisyonlarının yıkılarak yeni planlamaya göre yeniden yapılması, tüm bitiş işlerinin yenilenmesi, tüm mekanik tesisat, havalandırma ve klima sistemlerinin yenilenmesi, tüm elektrik tesisatının yenilenmesi ve özel sistemlerle teçhiz edilmesi, uçuş bilgi sistemi, bagaj taşıma sistemleri, bina otomasyonu, güvenlik sistemleri ve 4 adet körük ve uçak yaklaştırma sistemlerinin yapımı gerçekleştirilmiştir" dediler.

Yetkililer Baytur İnşaat Taahhüt AŞ'nin, hizmete giren Yeni Taşkent Enternasyonel Havaalanı terminal binasının 1 yıllık bakımını da üstlendiğini kaydettiler.
Dünya 

 

Eylül 2002 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
diğer aylar için tıklayın

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz