reklam

17 Ekim 2002 Perşembe
Ana Sayfa
>
Haberler

ELMOR tüketicilerinin ihtiyaçlarına ve beğenilerine karşılık verebilecek geniş bir ürün seçeneği sunuyor

50 yıllık birikimini çağdaş banyolar yaratmak için kullanan ELMOR'un geniş ürün yelpazesinde, ECA markalı Krome Armatür ve Aksesuarları, ECA markalı Sarı Mamuller, SEREL markalı Seramik Sağlık Gereçleri, Spil SEREL markalı Banyo Mobilyaları, Serel Acrylic markalı Akrilik Küvetler ile Duş Tekneleri, SEREL Karo Seramikleri ve SEREL Porselen Karoları bulunuyor.

Dünyada özellikle son yıllarda etkin olan, insan yaşamını kolaylaştıran, aşırılıklardan arınmış, sade ve yalın anlatım tarzını ürünlere yansıtan mininalizm, E.C.A. ve SEREL tasarımları ile kendini gösteriyor. E.C.A. ürünlerinde sade, düz hatlar kullanılıyor ve işlevsellik ön plana çıkarılıyor. Tek kumandalı ürünlerde sadece E.C.A. ürün gamında yer alan MIX MINIMAL, MIX JOYSTICK, çift kumandalı ürünlerde ise QUATTRO, ASTRO serileri bu akımı Türkiye pazarında temsil ediyor.

SEREL, tüketicinin ihtiyaç duyduğu tüm seramik sağlık gereçlerini üretiyor. Her geçen gün, gelişen seramik sağlık gereçleri sektörünü yönlendirebilecek, modernizasyon, estetik çizgiler, hijyen, ergonomi, alternatifli boyutlar ve yeni bakış açıları gibi değerler, geleceğin kavramları SEREL birleşiyor.

SpilSEREL Banyo Mobilyaları'nda şık ve işlevsel tasarımlara yer veriyor.
Nem, buhar, ısı gibi faktörlere dayanıklı olarak üretilen SpilSEREL Banyo Mobilyaları , modüler sistemi, gövde ve kapak rengi seçenekleri ve modern, klasik, minimal tarzdaki tasarımlarıyla her mekana ve zevke cevap verebiliyor.

SEREL Acrylic markalı akrilik küvetler ve duş tekneleri ise özgün tasarım, konfor ve ergonomiyi bünyelerinde birleştiriyor. Bu modellerin hidromasajlı seçenekleri ise, yoğun bir günün etkilerini gidererek dinlenme ve rahatlamayı sağlarken, solunum, ritm bozuklukları, yorgunluk, migren, konsantrasyon güçlükleri ve uykusuzluk gibi rahatsızlıkların giderilmesine yardımcı oluyor.

SEREL Yer ve Duvar Karo Seramikleri ile banyo dekorasyonunda yeni trendlere açılan, sınırsız ve zengin bir dünya kullanıcıya sunuluyor. SEREL Karo Seramikleri , kullanıcıların beğenisine uygun yer, duvar karoları ve bunlarla uyumlu birbirinden şık bordür ve dekor çeşitleri ile estetik banyolar yaratıyor. Ayrıca, rustik tarzdaki yer karoları ile mutfak, teras ve bahçelerin de şıklığını tamamlıyor.

SEREL Karo Seramik ürün çeşitleri arasında 25x33 ve 33x50 cm ebadlı duvar karoları ile 33x33 ve 42,5x42,5 cm ebadlı yer karoları bulunuyor. Ayrıca banyolarda ve mutfaklarda kullanılmak üzere üretilen 10x10 cm. ebadlı karolarla istediğiniz tarz mekanlar yaratılabiliyor.

Üstün nitelikli ELMOR ürünlerinin servis hizmetleri, ELGİNKAN TOPLULUĞU şirketlerinden KOBİ'ler kategorisinde "2001 Ulusal Kalite Büyük Ödülü" sahibi EMAR Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye bağlı ECA Yetkili Servisleri tarafından tüketicilere sağlanıyor.
Arkitera

 

Ekim 2002 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
diğer aylar için tıklayın

Platform

Konut Alanlarının Değişen ve Değişmeyen Yüzü' nü tartışıyoruz.

Forum'da başlayan tartışmaya şimdi katılmak için tıklayın.  Tartışma 22 Ekim'de Deneme Bilim Merkezi' nde davetli konuşmacılar ile son bulacak.

Yönetici: İhsan Bilgin
Konuşmacılar:
Yiğit Gülöksüz, Murat Güvenç, Hakan Kodal, Nevzat Sayın, Yıldız Sey, Levent Turan, Han Tümertekin


Philips Armatür'ün katkılarıyla

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz