reklam

12 Kasım 2002 Salı
Ana Sayfa
>
Haberler

Burkhardt Leitner Constructiv mimari sistemleri ORGATEC 2002'deydi...

Burkhardt Leitner Constructiv'in ödüllü yapısal sitemleri ofis alanındaki yeni çözümleri ile ORGATEC 2002 de sergilendi. Firmanın 6 yıldır Türkiye ve ortadoğu temsilciliğini yürüten Akın Nalça Tasarım Ltd., fuar süresince partneri Burkhardt Leitner Constructiv ile birlikteydi.

"Bir ofis sistemi, çalışma şeklimizi olduğu kadar, çalıştığımız mekanları tasarlama anlayışımızı da bütünüyle değiştirebilir... bu büyük bir fikir! "

Peter Knapps/ jüri üyesi

Bu yorum, PILA OFIS mimari sistemlerinin bu yılın başlarında İngiltere'de Design Week dergisinin 2002 Ödülü'* ne hak kazanmasının ardından gerçekleşti. Alman Tasarım Konseyi'ninde geçtiğimiz Ağustos'ta Pila Ofis konstrüksiyonlarını 2002 Tasarım Ödülü ** ile ödüllendirmesi bu yorumun yerinde olduğunu gösterirken, PILA Ofıs'in başarısına bir halka daha ekledi.

Bu bakış açısı ofis anlayışını 180 derece değiştirecek yeni bir perspektif sunuyor. Çünkü sadece yeni çalışma tarzları, çalıştığımız ortamları değiştirmekle kalmıyor; yeni ofis sistemlerinin kullanımı da, yeni çalışma biçimleri getiriyor.

Burkhardt Leitner Co. firmasının ORGATEC 2002 deki teması da bu görüşü vurgulamaktaydı. 2 yılda bir Köln'de düzenlenen ve ofis sektörünün en büyük buluşması olarak kabul edilen ORGATEC, aynı zamanda ürünlerde pek çok yeni gelişme ve açılımın yer aldığı bir etkinlik. Fuarda, BLC firması bir kez daha, iki temel yapısal sistem olan PILA ve CLIC ile yola çikarak nasıl farklılaştırılmış bir ürün çeşitliliğine ulaşılabildiğini ve bu ürünlerin üç ayrı sektör olan Ofis, Sergileme ve Fuar tasarımlarında yer alabilecek farklı kullanımlarını gösterdi.

Firmanın sergilediği yeni mimari çözümler ve teknik detayların yanısıra, sunulan yaratıcı çalışma ortamları, yeni malzeme önerileri ve renkler de dikkat çekiciydi.
Tüm bu yenilikler, duyularımıza hitabeden renkliliği ile ofis dünyasında yepyeni bir kavrama işaret etmekte: "office in (e)motion"...

PILA OFIS ile hayatımıza giren bu kavram, mekan çözümlerinde kullanılan yapısal elemanların modüler ve hareketli olmasını , kişilerin çalışma yapılarını ve alanlarını kısıtlamadan yaratıcılığa ve ekip çalışmasına izin verecek şekilde teşvik etmektedir.

Akın Nalça Tasarım Ltd.,Türk tasarımcı ve mimarları, uluslararası alanda başarısını aldığı ödüller ile kanıtlamış olan Pila Ofis sistemleri ile çok kısa bir zamanda buluşturacak.

*Design Week Award 2002 / England
** Design Prize of the Federal republic of Germany 2002 Commendation

Arkitera

 

Kasım 2002 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
diğer aylar için tıklayın

Platform

İşverenlerin Değişen ve Değişmeyen Yüzü' nü tartışıyoruz.

Forum'da başlayan tartışmaya şimdi katılmak için tıklayın.  Tartışma 19 Kasım'da Deneme Bilim Merkezi' nde davetli konuşmacılar ile son bulacak.

Yönetici: Emre Arolat
Konuşmacılar:
Can Elgiz, Haydar Karabey, Reşit Soley, Han Tümertekin, Erhan İşözen


Philips Armatür'ün katkılarıyla

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz