reklam

23 Kasım 2002 Cumartesi
Ana Sayfa
>
Haberler

Işıklar İnşaat Malzemeleri, Ege ve Akdeniz'in nabzını tutan yapı fuarlarındaydı

Işıklar İnşaat Malzemeleri 24 - 27 Ekim 2002 'de İzmir Yapı Fuarı'nda ve 
31 Ekim - 3 Kasım 2002 'de de Baucon Yapex 2002 Antalya Fuarı'nda yer aldı.

Ege ve Akdeniz bölgelerinden profesyonel ziyaretçilerin akınına uğrayan fuarları on binlerce ziyaretçi gezdi.

Işıklar İnşaat Malzemeleri yetkilileri standlarında mimar, iç mimar, mühendis, tekniker, müteahhit, belediye, bayi , nihai tüketici ve mimarlık öğrencilerinin yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını, bu sayede çağdaş mimaride Işıklar Tuğlaları ile oluşturulan cepheler hakkında görsel ve teknik bilgi verme imkanı bulduklarını belirttiler. Şirket yetkilileri tüm ürün gruplarının yanı sıra yeni bir ürün grubu olan Selçuklu Serisini tüketicinin beğenisine sunduklarını sıcak ve nostaljik cepheler yaratan Selçuklu Serisi ile fuarda olumlu tepkiler aldıklarını ifade ettiler.

Işıklar İnşaat Malzemeleri Bartın'da tuğla üreten iki fabrika ile birlikte bu ürünlerin yurt içinde ve yurt dışında dağıtımını sağlayan satış ve pazarlama organizasyonundan oluşmaktadır.

Işıklar İnşaat Malzemeleri müşteri odaklı organizasyonunda İki Bölge Satış Direktörlüğü ve bu direktörlüklere bağlı Bölge Temsilcilikleriyle yurt çapında hizmet vermektedir. I. Bölge Satış Direktörlüğü'ne Marmara Bölge Satış Temsilciliği ve Ege Bölge Satış Temsilciliği bağlı bulunmaktadır. II. Bölge Satış Direktörlüğü'ne İç Anadolu Bölge Temsilciliği, Karadeniz Bölge Temsilciliği ve Güney ve Doğu Anadolu Bölge Temsilciliği bağlı bulunmaktadır.

Işıklar İnşaat Malzemeleri ürün gamında klinker cephe ve döşeme tuğlaları yer almaktadır. Tuğla ürün grubunda Işıklar Pres Tuğla, Işıklar Kaplama Tuğla , Işıklar Taban Tuğla ve İzoklinker Panel Sistemi olmak üzere dört ana grup yer almaktadır. Tamamlayıcı ürünler grubunda ise Işıklar Flex Derz Dolgusu, Işıklar Flex Yapıştırıcı, Işıklar Sıvı Silikon ve Işıklar Tuğla Yüzey Temizleyicisi yer almaktadır.

Şirket yetkilileri firma olarak amaçlarının üstün kalite ve hizmet anlayışları ile birlikte sektördeki liderlik konumunun verdiği bilinç ve sorumlulukla hareket ederek, klinker tuğla ile cepheler yaratmaya devam etmek ve müşteri odaklı hizmet vererek sektördeki verimliliği arttırmak olduklarını belirttiler.
Arkitera

 

Kasım 2002 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
diğer aylar için tıklayın

Diyalog

Mustafa Kemal Abadan 
26 Kasım 2002
günü  Diyalog bölümümüze konuk olacak.

Mustafa Kemal Abadan hakkında daha fazla bilgi edinmek için  tıklayın. 


Vitra - Artema'nın katkılarıyla

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz