reklam

05 Haziran 2003 Perşembe
Ana Sayfa > Haberler

Fuarın yıldızı

Çukurova İthalat, Ankomak 2003 Fuarı'nda yeni iş makineleri ile çıkarma yaptı. İş ve endüstriyel makineler sektörünün lideri Çukurova İthalat'ın standı büyük ilgi gördü

İnşaat teknolojileri alanında Türkiye'nin en büyük fuarı Ankomak 2003, 15. Uluslararası İnşaat Teknolojileri, İş makineleri, Yapı Elemanları Ticaret Fuarı'na katıan Çukurova İthalat'ın standı büyük ilgi gördü. İş makineleri alanında pazar lideri Çukurova İthalat ve İhracat Türk A.Ş., bu yıl standında Çukurova forklift ve jeneratörlerinin yanında Liebherr marka paletli ve lastikli ekskavatörleri, Hyster forkliftleri, Fermec Bekoloder, Manitou ve Ingersoll ürünleri tanıtılıyor.

60 yıllık gurur tablosu

Sektörde 60. kuruluş yılını kutlayan Çukurova İthalat'ın Cumitaş Tarsus Fabrikası'nda üretilen 885 Bekoloder iş makinesi ilk kez Ankomak Fuarı'nda tanıtıldı. Ayrıca Çukurova'nın yeni forklift ürünleri ÇF 25FX ve ÇF 30FX'lerde piyasaya sunuldu. Alanında Avrupa'nın dördüncü ve Avrasya'nın en büyük fuarı olan ve Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen Ankomak Fuarı'na 15 yıldır katıldıklarını belirten Çukurova İthalat Satış Müdürü Serkan Karataş, standlarında özellikle Çukurova 885 Bekoloder ve forklift grubunun talep görülmesini beklediklerini söyledi.

Karataş, Almanya, İspanya, İngiltere, İtalya Japonya, Kore, Çin ve Tayvan'dan 600'e yakın katılımcı yer aldığı ve CNR Dünya Ticaret Merkezi'nde dün açılan ve 8 Haziran tarihine kadar devam edecek fuardaki standlarına, bu yıl 30 bin profesyonel ziyaretçi gelmesini tahmin ettiklerini dile getirdi.

İş makinesi pazarında Sudan, Kazakistan, Gürcistan'a yıllık ortalama 1 milyon dolar düzeyinde ihracat gerçekleştiren Çukurova İthalat, 2003 yılında özellikle Sudan, Gürcistan (Bakü-Tiflis-Ceyhan projesi) ve Kazakistan'da startı verilecek projelerle birlikte ihracat rakamını 10 milyon Euro'ya taşımayı planlıyor.

Bakan Ergezen Çukurova İthalat'ın 60. yaşını kutladı

Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen, Ankomak 2003 15. Uluslararası İnşaat Teknolojileri, İş Makineleri, Yapı Elemanları Ticaret Fuarı'nın açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası fuarı gezen Ergezen, Çukurova İthalat'ın standını da ziyaret ederek 60. yılını kutladı. Çukurova'nın ilk kez görücüye çıkardığı 885 Bekoloder iş makinesine binerek poz veren Bakan, yüzde yüz Türk malı olan Çukurova'nın ürünleriyle gurur duyduklarını söyledi.

İş makine dünyasına üç yeni ürün

Çukurova İthalat ve İhracat Türk A.Ş, Ankomak 15. Uluslararası İnşaat Teknolojileri, İş Makineleri,Yapı Elemanları Ticaret Fuarı'nda üç yeni ürününü ilk defa görücüye çıkardı. Cumitaş Tarsus Fabrikası'nda üretilen 885 Bekoloder ve ÇF 25FX ile ÇF 30FX model yeni forkliftler profesyonel alıcılarıyla buluştu.

İş ve endüstriyel makineleri sektöründe 60 yıldır liderliğini sürdüren Çukurova İthalat'ın yeni bekoloder 885 modeli, 105 motor gücü ve 1.1 m3 kepçe kapasitesine sahip.

Makine satış alanında Liebherr, Fermec, Krupp, Manitou, Ingersoll, Gehl Link Belt, Çimsataş, endüstriyel satış da Hyster, Tennant, Perkins, Nedalo, NewAge, Pramac, Çukurova Forklift, Çukurova Jeneratör ile hizmet veren Çukurova İthalat makine satış, endüstriyel satış, yedek parça ve servis olarak dört temel iş alanında faaliyet gösteriyor. Ayrıca Çukurova İthalat, Adana, Ankara, Diyarbakır, Marmara, İzmir ve Trakya'da bulunan bölge müdürlükleri ve Antalya, Bursa, Konya, Trabzon ve Kayseri'de faaliyet gösteren ofisleri ile Türkiye tümünde en hızlı şekilde ulaşıyor.
Akşam

 

Haziran 2003 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29

30

diğer aylar için tıklayın

Etkinlik

"Tarihsel Kent Merkezinin Dönüşümünde Yerel Yönetimin Uygulamaları"

Beyoğlu tarihsel kent merkezinin canlandırılması ve mevcut yapı kapitalinin dönüşümü için finansman, planlama, tasarım yöntemlerinin araştırılması, geliştirilmesi, tanıtılması için atölye çalışmaları, seminerler, konferanslar.

7 - 8 Haziran 2003, 
Bilgi Üniversitesi - İstanbul

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz