reklam

Mercek Altında
Sanat

 

Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltraşlar Karma Sergi
İMKB Sanat Galerisi'nde  26 Haziran - 15 Eylül 2001


Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltraşlar Derneği’nin sergisi İMKB Sanat Galeris'nde 26 Haziran'da açıldı. 1970 yılında kurulan Dernek sanatı topluma ulaştırma ilkesi ile hareket etmekte ve birçok sanatsal eğilimleri bünyesinde barındırmaktadır. Açtıkları sergilerle Türk Plastik Sanatlarının gelişimini anlatan bir çizgi sürdürmektedirler. Derneğin amacı Türk resim, heykel ve seramik sanatını sergiler yoluyla insanlara ulaştırmak. Bu karma sergininde daha çok sanatsevere ulaşabilmesi için İMKB'nin desteği ile birde katolog basılmış. Sergiye toplam 57 sanatçı katılmış. 15 Eylül 2001 tarihine kadar ziyarete açık olacak sergi hergün 09.00 - 17.00 saatleri arasında ziyarete açık.

.Karma Sergi'ye katılan Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltraşlar Derneği Sanatçıları:  

Durmuş Ali Akça, Nuri Abaç, Güler Akalan, Habip Aydoğdu, Mustafa Ayaz, Enis Aktaş, Emre Becer, Erol Batırbek, A. Celal Binzet, Zafer Bomba, Necdet Can, Halil Coşkun, Ömer Lütfi Çetin, Uğur Çalışkan, Belgin Onar Durmaz, Mehmet Erbil, Cavidan Yegül Erten, Saadet Gözde, Ercan Gülen, Arslan Gündaş, Nur Gökbulut,
Gönen Kabalak, Himmet Gümrah, Belma Kapaklı, Funda  Karadağ, Sezai Kara, Ali Raşit Karakılıç, Kayhan Keskinok, Oya Kınıklı, İbrahim Kuzey, Hayati Misman, Nuran Altıata Kuzulugil,  Adil Ocak, Vedat Örs, Leyla Onat, Aynur Ocak, Münip Özben, Ümit Özcan, Pervin Özdemir, Feyha Özsoy, Hasan Pekmezci, Şükran Pekmezci, Filiz Poyrazoğlu, Gültekin Serbest, Zeki Serbest, Muzaffer Tire, Nurettin Şahin, Gülseren Sönmez, Zerrin Tuluğ, Muzaffer Tiryaki, Hale Ürkmezgil, Necmettin Yağcı, Emel Yıldırım, Hüseyin Yıldırım, Müjdat Özkaya Yılmaz, Mustafa Sönmez Yüceler ve Gülay Yüksel.

Arşiv

Sanat ve tasarım forumunda kültür ve sanat olayları hakkında görüş alış verişinde bulunabilir, tasarım dünyasındaki yenilikler hakkında tartışabilirsiniz.
arkitera.com/forum

 

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz