reklam

Mercek Altında
Sanat > Mercek Altında

 

7. ULUSLARARASI İSTANBUL BİENALİ
Sokak Müzesi

11 Eylül'de başlayan "Sokak Müzesi", İstanbul'da bir yerden bir yere gitmek istiyorsanız, yerinizi belirtmeniz halinde sizi arzu ettiğiniz yere ulaştıracak. Bu hizmetin değerine göre, para hariç, kendinize ait özel bir eşya verecek veya herhangi bir yeteneğinizi sergileyeceksiniz.

Bunun yanı sıra, Sokak Müzesi'nde bulunan bir eşyayı beğenip almanız da mümkün. Toplanan eşya ve videoya çekilen yetenek gösterileri, 22 Eylül-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan 7. Uluslararası İstanbul Bienali kapsamında Darphane-i Amire'de sergilenecek.

 

İlk olarak 1997 yılında Bogota'da başlayan ve daha sonra Ljubljana, Seville, Barselona, San Juan de Puerto Rico ve Paris sokaklarında da tekrarlanan bu ilgi çekici projenin tasarımcısı olan Cambalache Collective grubu, Carolina Caycedo, Raimond Chaves, Adriana Garcia, ve Federico Guzman'dan oluşuyor. Federico Guzman, 1997 yılında 5. Uluslararası İstanbul Bienal'ine de katılmıştı. "Sokak Müzesi"ne, "0536 222 39 72" numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Arşiv

Sanat ve tasarım forumunda kültür ve sanat olayları hakkında görüş alış verişinde bulunabilir, tasarım dünyasındaki yenilikler hakkında tartışabilirsiniz.
arkitera.com/forum

 

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz