reklam

Söyleşi & Sanal Sergi
Sanat

 

Mayıs ayında sergiye katılım çağrılarını duyurmaya başladığımız  "Çekirdek Sanat 4. Çağdaş Sanat Sergisi“ne 100'ün üzerinde sanatçı başvurdu, sergi şartnamesine uyan 80'e yakın sanatçının yapıtları (seramik - heykel - enstalasyon - resim) 13 - 31 Ağustos tarihleri arasında İstanbul'da  5 galeride sergilendi.

Serginin  konusu uzun zamandır Türkiye'nin içinde bulunduğu kriz ortamı da gözönüne alınarak "Ne Olacak Bu Memleketin Hali" olarak belirlenmişti. Sergileri ziyaret edemeyenler için "Çekirdek Sanat 4. Çağdaş Sanat Sergisi“ ni bu ay Arkitera.com'da açtık. 

"Ne Olacak Bu Memleketin Hali" Sanal Sergisi
Sanatçıların içinde bulunduğumuz kriz döneminde ülkenin geleceğini nasıl gördüklerini, ülkenin halini nasıl eleştirdiklerini görmek istiyorsanız. Sizi sanal sergimize davet ediyoruz...

Sergi Genel Koordinatörü Tuncay Takmaz ile söyleşi 
Tuncay Takmaz ile  herkesin katılımına açık bu serginin  ardından, izlenimleri üzerine sohbet ettik, Çekirdek Sanat'ın bundan sonraki sergi  projelerini sorduk. 

Arşiv

Sanat ve tasarım forumunda kültür ve sanat olayları hakkında görüş alış verişinde bulunabilir, tasarım dünyasındaki yenilikler hakkında tartışabilirsiniz.
arkitera.com/forum

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz