Haberler
Şubat 2002 

'Uluslararası Beyoğlu Festivali'

İstanbul, Pi Prodüksiyon Halkla İlişkiler'in (PPR) organizatörlüğünde 14-22 Eylül tarihleri arasında yeni bir festivale ev sahipliği yapacak.

'1. Uluslararası Beyoğlu Festivali' adı altında düzenlenecek ve Beyoğlu'ndaki sivil toplum ve özel sektör kuruluşları, yabancı kültür merkezleri ile Beyoğlu Belediyesi işbirliğinde gerçekleşecek olan festivalin koordinatörlüğünü Vecdi Sayar üstleniyor. 

Dokuz gün boyunca düzenlenecek sergi, konser, söyleşi, panel ve benzeri etkinliklere yerli ve yabancı sanatçıların katılacağı festivalde Beyoğlu'nun çok kültürlü yapısı vurgulanacak. Etkinliklerin kesin programı ise önümüzdeki günlerde yapılacak Danışma Kurulu toplantısından sonra belirlenecek. 'İstanbul-Hakkâri Sanat Köprüsü' ve Datça 'Can Şenliği' gibi özgün sanat festivalleri gerçekleştiren PPR'nin planladığı bir başka etkinlik de yaz aylarında İstanbul'un beş adasında düzenlenecek 'Uluslararası Adalar Festivali'. (Etkinliklere katılmak isteyen kişi ve kuruluşlar 'pptr *superonline.com' adresine başvurabilir.)
Cumhuriyet

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz