reklam

Haberler
Mayıs 2002 

Dulcinea-Oda Bahar Şenliği

Dulcinea - Oda yenilenmiş çehresiyle 2001-2002 sonbahar-kış sezonu boyunca sergi, performans, konser ve parti mekanı olarak farklı disiplinlerden sanatçıları ağırladı. Mayıs ayında baharın gelişi ile renklenen Beyoğlu'nun vazgeçilemez mekanı olan Dulcinea'da Bahar şenleniyor. Dulcinea Bahar Şenliği 1-25 Mayıs arası Dulcinea bodrum katında bulunan yenilenmiş çehresiyle Oda'da Efes Pilsen'in değerli katkılarıyla gerçekleşecek.

Bu yıl 8-16 Mayıs arasında gerçekleşecek İstanbul Uluslararası Kukla Festivali yerli ve yabancı çeşitli gösterilerini Dulcinea- Oda'da gerçekleştirecek. Festival süresince Oda; kuklaların, gölge oyunlarının, renklerin, müziğin, neşenin ve gizemin cümbüşünü yaşayacak...

Bahar Şenliği'nde Oda'da Çarşamba ve Perşembe günleri tiyatro, kukla ve gölge oyunları, Cuma günleri jazz, etnik ağırlıklı canlı müzik konserleri, Cumartesileri dj performansları ile dopdolu geçecek...

Uluslararası Kukla Şenliği gösterileri arasında ; Tem Yapımın "Lahana Sarma", Cengiz Özek'in "Çöp Canavarı" Bulgaristan'dan Danny& Dessi'nin "Ölü Prenses ve Yedi Cesur Adam"( A Tale of The Dead Princess and Seven Brave Men), Mustafa Mutlu'nun "Aşıklar" Cengiz Özek'in "Büyülü Ağaç" ve Feyza Zeybek'in "Ana Tanrıça Tolia" adlı oyunları yer alacak.

16 Mayıs Perşembe gecesi ise Uluslararası Kukla Festivali kapanışını, yine Dulcinea-Oda'da sürpriz bir "Maskeli Kuklalar Partisi" ile yapıyor.
Çarşamba ve Perşembe günleri Kukla Festivalinin yanısıra Krek Tiyatro Topluluğu'nun "Adamlar" adlı oyunu ve Radio Days Live son performansları, Mehpare Aksoy Yiğit'in Gölge Tiyatrosu, "Sırlar ve Işıklar" adlı çok boyutlu şifa gölgeseli izlenebilir.

Rebel Moves, Uçan Halı, Cube ve Rembetiko şenlik süresince Oda'da Cuma günleri programlanmış canlı konserler arasında yer alıyor.
Cumartesi geceleri dj performansları arasında Dj Mert Yücel, Dj. Barış ile İmer Demirer- Sarp Maden canlı performansı, Cim Bim partisi ve Reggae geceleri yer alacak.

Ayrıca bu ay Dulcinea- Oda'nın yer ve duvarlarında 15 Mayıs'a kadar Emine Ceylan'ın "Bir Kuş..Bir Rüzgar.. Bir Işık!.." sergisi, 15 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında ise Suzan Tokcan'ın "Fırçam Farem" adlı sergisi yer alacak.
Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz