reklam

Haberler
Nisan 2003

Sirkeci Garı'nda fotoğraf sergisi

İTÜ Fotoğraf Kulübü’nün 1,5 yıldır devam ettiği "Fotoğraflarla Sirkeci-Halkalı Banliyö Hattının Belgelenmesi" projesi, sergiye dönüşüyor. Kulüp öğrencilerinin banliyo hattı üzerindeki istasyonlarda çektikleri fotoğraflardan oluşan "Banliyö Fotoğraf Sergisi", 27 Nisan’da Sirkeci Garı Sergi Salonu’nda ziyarete açılıyor.

Banliyöde yaşayan kimliklerin, mekansal dokuların ve istasyonların çevresinin görsel tarihini oluşturan 32 fotoğrafın yer alacağı sergi, 11 Mayıs’a kadar izlenebilecek. Sergi daha sonra Sirkeci-Halkalı hattı üzerindeki istasyonlarda da iki saatlik sürelerle sunularak, fotoğrafların içini dolduran, onları değerli kılan “banliyö insanları”na ulaşması sağlanacak.

İTÜ Fotoğraf Kulübü öğrencileri, daha önce banliyö hattını kullanmamış insanların, banliyödeki büyülü dokuyu hem fotoğraflarda hem de mekanda hissedebilmeleri için sergi mekanı olarak Sirkeci Garı’nı seçtiklerini söylüyor. Genç fotoğrafçılar, banliyö insanlarının, her gün içinde bulundukları istasyonların ve trenlerin farkına varmalarını amaçlıyor.

Linkler:
İTÜ Kültür Sanat Birliği:
www.ksb.itu.edu.tr
Fotoğraf Kulübü: www.fotograf.itu.edu.tr

Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz