reklam

Haberler
Haziran  2003

"Denizi Pişirdik" Dünya'nın ilk sualtı seramik sergisi

2001 ve 2002 yıllarında Antalya'nın Şirin Beldesi Kaş'da gerçekleştirilen dünyadaki ilk sualtı seramik sergisi; dalış ve su sporu meraklıları ile sanatseverleri bu sene Bodrum'da bir araya getiriyor. Yenilikçi 3 seramik sanatçısı Alp Çağpar, İnci İyibaş ve Tekin Özkurt'un kendi imkanlarıyla gerçekleştirdikleri bu çok özel sergiye NTV ve Açık Radyo medya sponsoru olurken Hadi Gari, Ada Tekstil Ltd., Talos Denizcilik LTD., A-4 Ofset Megamet, Bengs Design, Ceramiclub kendi imkanlarıyla destek vermektedir.

"Denizi Pişirdik" sualtı seramik sergisi 09 - 24 Ağustos 2003 tarihleri arasında Bodrum'da Kaçakçı Koyu dalış noktasında yapılacak. Tüplü dalışın yanısıra, su üstünden maske - snorkel ile de rahatlıkla izlenebilecek sergide, eserler 5 ile maksimum 10 mt derinlikte deniz dibine yerleştirilecek.

Yaptığımız görüşmelerde sanatçılar bu yıl için bizlere şunları söyledi:
"Bu sergimizde de insanlara sualtı dünyasının inanılmaz güzellikteki canlılarını tanıtacağız.Fakat bir şey daha yapacağız.Önceki sergilerimizde eserlerimizin başına bilinçli yada bilinçsiz gelenleri, sualtı sergimizle aynı anda düzenleyeceğimiz suüstü sergimizde gözler önüne sererek insanlara şu mesajı vereceğiz: Sualtında inanılmaz ahenkli ve birbirine saygılı bir yaşam var.Onlara çok kolay zarar verebileceğimizi unutmayıp bu narin hayata çok daha özenle yaklaşmamız gerekiyor. Herkesi Bodrum'a bekliyoruz."

Program :
- 9 Ağustos sabah 10:30 sergi'nin Bodrum Kaçakçı Koyu dalış noktasında
sualtında açılış.

- 9 Ağustos saat: 21.00 Hadi Gari Bar' da Denizi Pişirdik açılışı.
- 9 Ağustos saat: 21.30 Bengiz Özdereli sualtı video gösterimi
- 9 Ağustos saat: 22.00 Alptekin Baloğlu sualtı dia gösterisi.

Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz