reklam

Haberler
Haziran  2003

Fotoğraf yarışması: ‘Üretimde İnsan’

Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi kapsamında ‘Üretimde İnsan’ konulu bir fotoğraf yarışması düzenledi.

Ulusal ölçekte düzenlenen yarışmaya 18 yaşından büyük herkes katılabilecek. 8-11 Ekim 2003 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek VI. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi ve Sergisi ‘teskon’2003’ kapsamında düzenlenen yarışmayı Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Dernekleri Birliği (TFDB) de destekliyor.

Siyah beyaz, renkli ve saydam olmak üzere üç dalda yapılacak yarışmada 9 esere 750’şer milyon lira başarı ödülü ve 3 esere de 350’şer milyon lira mansiyon ayrıca Hamza Yüksel Özel Ödülü verilecek.

Son Başvuru Tarihi 25 Ağustos
Yarışmaya son başvuru tarihi 25 Ağustos 2003 olarak belirlendi. Sonuçları 15 Eylülde açıklanacak yarışmanın ödül töreni ise 8 Ekimde teskon’2003 açılışında gerçekleştirilecek. Yarışma sonunda sergilenmeye değer görülen fotoğraflar İzmir Kültürpark Fuar alanında bir hafta süreyle sergilenecek ve bu yapıtlar yarışma kataloğunda yayınlanacak.

Yarışmanın jürisinde Yusuf Tuvi, Tuğrul Çakar, Doç.Dr.Ahmet İmançer, Tülin Dizdaroğlu, Tayfun Kocaman, Yrd.Doç.Dr.Işık Özdal ve MMO Temsilcisi Kirami Kılınç yer alıyor.
NTVMSNBC

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz