reklam

Haberler
Haziran  2003

Konserden tiyatroya, sinemadan sergilere 7 ayda 113 etkinlik

İş Sanat bu sezon 35 bin seyirciyle buluştu. 

Arjantin'den ünlü topluluk Tango Seduccion'ın 23 ve 24 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirdiği iki özel gösteriyle 2002-2003 sanat sezonunu kapatan İş Sanat Kültür Merkezi, son 7 ayda toplam 113 sanat etkinliğiyle 35 bine yakın sanatsever ile buluştu.

İş Sanat'ta bu sezon toplam 58 konser, 35 tiyatro oyunu ve 20 sinema filmi gösterimi gerçekleştirildi. Klasikten caza, etnik müziklerden Türk Sanat Müziği'ne geniş bir yelpazede konserlere yer veren İş Sanat'ta Senfonik Orkestra eşliğinde Mazhar-Fuat-Özkan, Björn Again-ABBA, Jacques Loussier, Mischa Maisky, Beatles Alaturka, Beatles Go Baroque ve bu yılın Oscar adaylarından Meksikalı şarkıcı Lila Downs gibi isim ve toplulukların konserleri büyük ilgi gördü.

İş Sanat, yoğun ilgi gören konser programının yanı sıra, Kibele Sanat Galerisi'nde düzenlediği, Mehmet Aksoy'un "Çekicin Rüzgarında 40 Yıl" başlıklı retrospektif sergisi, soyut resmin duayeni Ferruh Başağa'nın retrospektif sergisi ve Alp Tamer Ulukılıç, Saim Erken, Bayram Gümüş, İbrahim Çiftçioğlu'ndan "Doğa-Kent-İnsanlık Halleri" başlıklı sergilerle plastik sanatlarda sezonunun önemli etkinliklerine imza attı. Tiyatro Stüdyosu ve Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nun prodüksiyonlarına da sahnesini açan İş Sanat önemli sayıda tiyatroseverin buluşma noktası oldu.

İş Sanat ayrıca bu sezon da, İstanbul başta olmak üzere, farklı kentlerden gelen konservatuar öğrencilerine tüm konserlerde ücretsiz giriş sağlayarak öğrencilerden büyük ilgi gördü.
Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz