reklam

Haberler
Eylül 2003

8. Uluslararası İstanbul Bienali Diyarbakır'da

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı tarafından düzenlenmekte olan 8. Uluslararası İstanbul Bienali'ne katılan on sanatçı Diyarbakırlı sanatseverlerle buluşuyor. İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı ve Diyarbakır Sanat Merkezi işbirliğiyle gerçekleşecek sergi 25 Eylül - 31 Ekim tarihlerinde arasında Diyarbakır Galeri İş Merkezi'ndeki Diyarbakır Sanat Merkezi galerisinde izlenebilecek.

Küratörlüğünü, 8. Uluslararası İstanbul Bienali'nin de küratörü olan Dan Cameron'un üstlendiği sergi, 8. İstanbul Bienali sanatçılarından Filipa Cesar, Stephen Dean, Esra Ersen, Shahram Karimi, Annika Larsson, Jun Nguyen-Hatsushiba, Araya Rasdjarmrearnsook, Michael Riley, Seifullah Samadian ve Milica Tomic'in İstanbul'da sergiledikleri video çalışmalarını Diyarbakırlı izleyicilerin de karşısına çıkaracaklar.

Diyarbakır Sanat Merkezi'nde sergilerin yanı sıra iki konferans gerçekleşecek. 25 Eylül Perşembe günü küratör Dan Cameron 8. Uluslararası İstanbul Bienali'nin kavramsal çerçevesiyle ilgili ve 26 Eylül Cuma günü Amerikalı sanatçı Tony Feher güncel sanat ve kendi eseri hakkında birer konferans verecekler. Konferanslara giriş ücretsiz olacak ve konuşmalar sırasında İngilizce - Türkçe, Türkçe - İngilizce simültane çeviri sistemi kullanılacak.

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı ve Diyarbakır Sanat Merkezi işbirliğiyle gerçekleşecek sergiye 8. Uluslararası İstanbul Bienali sanatçılarından;

25-26-27-28 Eylül'de Michael Riley
30 Eylül-1-2 Ekim'de Filipa Cesar
3-4-5 Ekim'de Stephan Dean
7-8-9 Ekim'de Esra Ersen
10-11-12 Ekim'de Shahram Karimi
14-15-16 Ekim'de Jun Nguyen-Hatsushiba
17-18-19 Ekim'de Araya Rasdjarmrearnsook
21-22-23 Ekim'de Seifollah Samadian
24-25-26 Ekim'de Milica Tomic

İstanbul'da sergiledikleri eserleriyle Diyarbakır Galeri İş Merkezi'ndeki Diyarbakır Sanat Merkezi galerisinde Diyarbakırlı sanatseverlerle buluşacak.
Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz