reklam

Haberler
Ekim 2003

İş Bankası, "İş'imiz Sanat" ile Art-İstanbul'da

Türkiye İş Bankası, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen "Art-İstanbul 2003"e "İş'imiz Sanat" temalı bir düzenleme ile katılarak; Resim Koleksiyonu'ndan, İş Sanat Kültür Merkezi etkinliklerine, sanat yayıncılığından prestij sergilerine kültür ve sanat alanındaki zengin birikimini sanatseverlerle paylaştı.

Heykeltraş Mehmet Aksoy'un tasarım ve uygulamasını gerçekleştirdiği "İş'imiz Sanat" düzenlemesi, bugüne dek 60 bin sanatsever tarafından ziyaret edilerek İstanbul'un önemli sergi mekanları arasına katılan Kibele Sanat Galerisi'nin son dönem sergilerinden bir derlemeyi Sanat Fuarı'na taşıdı. İş Bankası standında, Kibele Sanat Galerisi'nin geçen dönem sergileri Mehmet Aksoy, Mahmut Cûda ve Ferruh Başağa'nın eserleriyle, bu sezon sergileri ise Semiha Berksoy ve Kuzgun Acar'ın yapıtlarıyla temsil edildi.

İş Bankası Kibele Sanat Galerisi'nde, bu sezon Semiha Berksoy, Burhan Doğançay, Devrim Erbil ve Kuzgun Acar'ın retrospektif sergilerini sunmaya hazırlanıyor.

Ünlü isimlerle uluslararası konser projeleri, özgün yerli yapımlar, tiyatrodan sinemaya uzanan farklı sanat etkinlikleri ve bugüne dek ulaştığı 80 bine yakın izleyiciyle Türkiye'nin en seçkin sanat mekanlarından biri olan İş Sanat Kültür Merkezi İstanbul Salonu'nun üç yıllık öyküsü ise fotoğraf sanatçısı Mehmet Çağlarer'in objektifinden fotoğraflar eşliğinde sanatseverlerle buluştu.

Ayrıca, İş Bankası Kültür Yayınları'nca yayımlanan sanat kitapları da fuar ziyaretçilerinin ilgisine sundu.
Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz