reklam

Haberler
Ekim 2003

Sanatodası 11 Sanatçının Yapıtlarından Oluşan Sergiyle Açılıyor

Zehra Aral, Cihat Aral, Figen Aydıntaşbaş, Fuat Acaroğlu, Umut Germeç, Emrah Günay, Nevhiz, Ursula Soltermann Katipoğlu, Yusuf Katipoğlu ve Edis Tezel, Mustafa Şener'in resimleriyle katılacağı karma sergi 06 Kasım-03 aralık 2003 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Sanatodası
Sanatodası'yla Beyoğlu, yeni bir sergi evine kavuşuyor. Hasnun Galip Sokak'taki küçük çıkmazın solunda. Sanat izleyicisinin kolayca ulaşabileceği bir noktada. Özenle düzenlenmiş bir sergi mekanı. Aynı zamanda da yurdumuzda sanatın sorunlarıyla ilgili, izleği ileride açıklanacak seminerlerin yapıldığı işlevsel bir kurum olacak.

Sanatodası, sergi düzenlerken sanatın ve sanatçının geleceğine dönük taşıdığı sorumluluğu her zaman tecimsel kaygıların üstünde tutmayı ilke edinmiş bulunuyor.

Birbirindrn ayrı plastik çözümlemeleri olan on bir çağdaş sanatçıyı biraraya getiren bu karma sergiden sonra Sanatodası büyük bir ustanın baskı resimlerini ağırlayacak. Cihat Burak'ın baskı resimlerini; taşbaskılarını, gravürlerini, serigrafilerini, topluca görmenin heyecanını birlikte yaşayacağız.

Sanatodası, yurdumuzun sanatına ve sanatçısına kendi ölçütünde sağlayacağı olanaklarla destek olmayı, sanat ortamına yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.
Arkitera

 

 

 

 

 

 

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz