reklam

Haberler
Aralık 2003

'Cam'a sevdalananlar

Açıldığı günden bu yana, yaşları ve meslekleri farklı cam dostlarını bu ilginç malzemeyle buluşturan Cam Ocağı, çalışan kesimden gelen talepler doğrultusunda hazırladığı hafta sonu atölyelerine başlıyor. Füzyon, boncuk yapımı ve kalıpla cam şekillendirme atölyeleri, yoğun çalışma temposu ve zamansızlık sebebiyle iki haftalık eğitimlere katılamayan veya öğrenmek istedikleri tekniği tanıdıktan sonra iki haftalık eğitimlere devam etmek isteyen cam meraklılarına, bu renkli dünyada kısa bir yolculuğa çıkma imkanı tanıyacak.

Kişiye özel program
Dünyaca ünlü cam ustalarının ders verdiği ocak, uzun dönemli kursları ile ülkemize hem cam işçisi, hem de cam sanatçısı yetiştiriyor. Cam Ocağı'nda, herkes için ayrı bir program yer alıyor.

Uzun dönemli kurslar
Pazartesi ve perşembe günü gerçekleştirilecek ve 5 hafta sürecek emay (mine) eğitimi de Ocak ayında başlayacak. Sanatçı Nuran Somuncuoğlu'nun vereceği bu eğitimde, katılımcılar bakır üzerine emay boyalarıyla çeşitli dekoratif çalışmalar ve takılar yapabilecekler. Hafta sonu atölyeleri, uzun dönemli emay kursu ve kısa atölye çalışmaları bu farklı malzemeyle çalışmak ve soğuk kış günlerinde sıcak bir ortamda keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen herkese açık. Cam Ocağı'nın 2004 yılında gerçekleştireceği iki haftalık yoğun kurslar için kayıtlar da başladı. Dünyaca ünlü cam sanatçıları ve ustalarının vereceği ve sınırlı sayıda katılımcının katılacağı eğitimler için kayıtların bir an önce yaptırılması gerekiyor. (0 216 433 36 93)

Dört ayrı atölye
Kayıtları başlayan hafta sonu atölyeleri, cumartesi ve pazar günleri 10.00- 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Bu farklı malzemeyi daha yakından tanımak isteyenler, füzyon atölyesinde Pelin İnal veya İzzettin Baki, boncuk yapımı atölyesinde Selin Okçu, kalıpla cam şekillendirme atölyesinde Ebru Susamcıoğlu ile çalışarak, ilgilendiği tekniği tanıyabilir ve camdan bir şeyler meydana çıkarmanın tadını çıkarabilirler.
Sınırlı sayıda katılımcının kabul edileceği bu iki günlük atölye çalışmalarında, uygulamalar için gerekli malzemeler Cam Ocağı tarafından temin edilecek ve yapılan cam işler katılımcıda kalacak.
Türkiye

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz