Etkinlik Dosyası

YTÜ ICUS Mimarlık Fakültesi Yaz Stajı

Tarih: Derleyen: Güler Canbulat, Semah Akdoğan, Arkitera.com
Ana Sayfa


Kütahya - Eskigediz Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Ek Derslik Tasarım ve Uygulaması; Yıldız Teknik Üniversitesi Uluslararası Kentsel Çalışmalar Araştırma Merkezi ve Mimarlık Fakültesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen, YTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin katılımıyla Eskigediz’de gerçekleşiyor.

Mimarlık Fakültesi Restorasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr.Z Gül Ünal yürütücülüğünde devam etmekte olan projede öğrenciler stajları süresince öğretim üyeleri, yerel ustalar ve yapı dünyasının profesyonel uygulamacılarıyla birlikte çalışıyorlar. Projenin önemli bir boyutu da öğrencilerin ileride tasarım ve uygulama alanında verecekleri hizmetlere ilişkin sosyal sorumluluklarını yerine getirmelerine olanak sağlanması.

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık, Makine ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümleri okulun projelerinin hazırlanması aşamasında katkı sağlarlarken uygulama aşamasında da Mimarlık Fakültesi Dekanlığı, Kütahya Valiliği, Gediz Kaymakamlığı, Eskigediz Belediyesi ve ülkemizin önde gelen inşaat şirketleri malzeme ve teknik destekte bulunuyor.

Bu sene birincisi gerçekleştirilmekte olan “Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencileri Uygulama Atölyesi”, Lisans Programı öğrencilerinin eğitimlerinde edindikleri, mimari tasarım ve uygulama sürecine ilişkin teorik bilgileri, pratiğe dönüştürmelerini amaçlayan uygulama 1. ve 2. Dönem çalışmaları olarak iki kısıma ayrılıyor.

Kütahya - Eskigediz Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Ek Derslik Tasarım ve Uygulaması
1. Dönem: 01 Temmuz 2006 - 30 Temmuz 2006
2. Dönem: 01 Ağustos 2006 - 01 Eylül 2006YTÜ ICUS Mimarlık Fakültesi Yaz Stajı
YorumlarYorum Sayısı: Henüz hiç yorum yapılmamışBütün yorumları forumda okuyun!
Bütün yorumları forumda okuyun!
YTÜ ICUS Mimarlık Fakültesi Yaz Stajı
Etkinlik Dosyası Arşivi
Dönem içinde gerçekleştirilen etkinlik dosyalarının listesi aşağıdadır. Ayrıntılarına ulaşmak istediğiniz etkinlik dosyasını listeden seçiniz.