Haberler

ilio Avrupa Tasarım Yönetimi ödüllerinde mansiyon ödülü aldı

Tarih: 13 Kasım 2009

Tasarım yönetimi alanının Oscar'ı olarak nitelendirilen DME (Design Management Europe) ödülü, tasarımın işletme verimliliğine olan olumlu etkisini değerlendiriyor. ilio, bir sene gibi kısa bir zaman içerisinde, mükemmel kalite değerleriyle başarılı tasarım yönetimini ispatlayarak, küçük şirketler kategorisinde mansiyona layık görüldü. Ödülün jürisi, inovasyonda öncülük ve tasarım yönetiminin sürecine farklılık katma gibi kriterleri değerlendirerek seçimini yaptı. Ödüle değer görülen firmalar, tasarımın, şirket stratejilerine, yönetimlerine ve süreçlerine nasıl entegre olduğunu, ticari başarılarını arttırarak, firmanın hedeflediği amaçlara ulaşmasında nasıl etkili olduğunu ispatladı.

DME ödülü, tasarım yönetimi becerileri örnek alınacak şirketleri her sene ödüllendirerek sürdürülebilir bir yarışma olmayı hedefliyor. Bu sene, DME'nin üçüncü ödül töreni, Eindhoven belediyesi ve Avrupa Tasarım Merkezi işbirliğiyle gerçekleşti. Avrupa ülkelerinin yanısıra, diğer ülkelerden de alanlarında başarılı ürünlerinde yüksek kaliteye ulaşmış bir çok firmanın katılımıyla, DME ağının temeli güçlendi. Ödül kategorileri, mikro şirketlerden uluslararası şirketlere, hizmetten üretim sektörlerine kadar farklı kuruluş ve organizasyonlara, kamu ajanslarından sivil toplum kuruluşlarına kadar uzanan, geniş çapta katılımcılara açık.

Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.