reklam
reklam vermek için tıklayın ...

Haberler
10 Temmuz 2001 Salı


Arkitera'da yayınlanmak üzere haber gönder

Ytong Satışları Artık "KREDİ KARTI" ve "TAKSİTCARD" ile

38 yıldır Türk Yapı Sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong Sanayi A.Ş., Kredi Kartı ve YKB Taksitcard'la satış imkanı ile sektörde yine bir ilke imza atarak, müşterilerine benzersiz hizmetler sunmaya devam ediyor.

Sektöründe müşteri hizmetlerine verdiği önem ve daha önce uygulanmamış örnek çalışmaları ile adından sıkça bahsettiren Türk Ytong Sanayi A.Ş., yine yepyeni bir uygulamayı müşterilerinin hizmetine sunuyor.

09 Temmuz 2001 tarihi itibari ile uygulamaya alınacak sistemde, sektörde alışılmışın dışında bir uygulama ile Ytong satışları Kredi Kartı ve Taksitcard ile yapılabilecek. Taksitcard'lı satışlarda müşterilere, özel indirimler ve 3 taksitte ödeme imkanı sunulacak.

"Ytong, Türkiye'deki faaliyetlerinde, global kimliği ve pazardaki üstünlüğünün yanında, sadece ürün kalitesi ile değil hizmet kalitesi ile de örnek olmuş bir şirkettir. Şirketimizde hizmet kalitesi, ürün kalitesi kadar önem verdiğimiz bir konudur. Ürettiğimiz ürün ve hizmetler ile ülke ekonomisi, çevre, çalışanlar ve müşterilerimiz için bir artı değer yaratmaktan mutluyuz. Bu husus, şirketimizin her kademesindeki çalışanlar tarafından aynı biçimde algılanmakta ve uygulanmaktadır." diyen Türk Ytong Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Fethi HİNGİNAR, Ytong'ta yeniliklerin devam edeceğini de ekledi.

Bilindiği gibi Ytong, Türkiye'nin ilk Gazbeton Yapı Malzeme ve Elemanları üreticisi olup, İstanbul-Pendik, Kocaeli-Gebze, Tekirdağ-Saray, Antalya ve Gaziantep'teki 5 fabrikada toplam 1 milyon 200 bin m³ üretim kapasitesine sahiptir. Bu üretim kapasitesi ile Türkiye dünyanın 2. büyük Ytong üreticisi ülkesi konumundadır.

Temmuz 2001 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 diğer aylar için

Diyaloğun ilk konuğu Nevzat Sayın'dı, 11 Temmuz 2001'de Diyalog bölümümüze konuk olarak soruları yanıtladı.

Nevzat Sayın'ına yönelik soruları ve yanıtlarını okumak için buraya ...

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz