reklam

12 Kasım 2002 Salı
Ana Sayfa
>
Haberler

Gaggenau Studio Alsancak'ta hizmete girdi

Ankastre mutfak cihazları üreticileri arasında "tasarım markası" olarak tanınan Alman Gaggenau, İzmir Alsancak'ta açtığı yeni mağazasıyla satış ağına yeni bir halka daha ekledi. Kasım ayından itibaren Alsancak'ta yeni ürün serilerinin teşhir ve satışını yapacak olan Gaggenau, dünyada yenilikçi ve ultra modern mutfak cihazlarının öncüsü olarak biliniyor.

Gaggenau'nun İstanbul ve Ankara'dan sonra aynı konseptteki dördüncü satış mağazası olan Alsancak Gaggenau'nun tasarımı ünlü Alman tasarımcı Reinhard Segers'in imzasını taşıyor. 100 m2'lik bir alana sahip Alsancak'taki Stüdio, Gaggenau'nun sadelik, işlevsellik ve kalite anlayışı üzerine kurduğu tasarım felsefesini yansıtıyor.

Mağaza, yemek sunumları gibi aktiviteler için de kullanılacak şekilde tasarlandı. Gaggenau cihazlarının kullanılarak dönemsel yemek sunumlarının düzenleneceği mağazanın kış bahçesinde, barbekü yapılarak İzmir yemekleri pişirilecek. Mağaza aynı zamanda Ege Bölgesi'nin merkezi olacak ve Balıkesir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli gibi bölgedeki diğer illerden gelen müşteri taleplerine de hizmet verecek.

Studio zinciri büyümeye devam edecek
Ankastre mutfak cihazları pazarının Türkiye'de son yıllarda ivme kazandığını belirten Gaggenau Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Arzu Kirkland, "Türkiye Gaggenau için Avrupa'daki en hızlı büyüyen pazar. 2001 krizinin etkisi sürmesine karşın, ürün ve servis kalitemizle satışlarımızı Euro bazında üç kat artırmayı başardık. 2002 yılı sonunda 3.5 milyon Euro ciro yapmış olacağız, 2003 yılında ise 4 milyon Euro hedefliyoruz. İzmir'in yeni yatırımlarla ortaya çıkan potansiyeli ve genç nüfusu gibi özellikleriyle bire bir hedef kitlemiz olduğunu düşünüyoruz. İzmir'de yeni yerleşim yerlerine yönelik projeler de yavaş yavaş
hayata geçiriliyor. Evlerin inşaat kalitelerinin de çok kaliteli olması, bu projelerde Gaggenau gibi üst gelir grubuna hitap eden bir markanın tercih edilebileceğinin göstergesi" dedi.

Mutfak Satış noktaları ve konsept Studio'lar olmak üzere Gaggenau'nun iki tip satış kanalı oluşturduğunu açıklayan Kirkland, yakın zamanda Bursa, Gaziantep illerinde de konsept mağazalar hizmete açacaklarını söyledi.

Gaggenau'nun fark yaratan koleksiyonu
1960'lı yıllarda mutfak mobilyasına entegre edilen (ankastre) ilk ürünleri geliştiren Gaggenau, kullanıcılara yaklaşık 300 üründen oluşan, yüksek teknolojiyle üretilmiş çok özel bir koleksiyon sunuyor. Buharlı fırından elektrikli ızgaraya, basınçsız buharlı pişiriciden davlumbaza kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip Gaggenau, yeni koleksiyonunu bu yıl Şubat ayında Berlin'de yapılan Ev Teknolojisi Fuarı'nda tanıttı. Yeni ankastre fırını, ısıyı iklime göre ayarlayabilien şarap saklama dolabı ve havalandırma cihazlarını sergileyen Gaggenau, uluslararası tasarım ödülü alan ürünleri ve ankastre mutfak teknolojisindeki yenilikçi anlayışıyla ün yapan bir marka. İlklerin yaratıcısı olarak tanınan Gaggenau'nun tasarımıyla ödül alan 90 cm genişliğindeki ankastre fırını şu an New York Modern Sanatlar Müzesi'nde sergileniyor. Süper - ince ve çok sessiz çalışan mutfak aspiratörü, buharı aşağıdan çeken gömme davlumbaz ve ankastre elektrikli barbekü, Gaggenau ilklerinden örnekleri temsil ediyor.

Gaggenau ürünleri 3 yıl garanti süresi ve ücretsiz keşif - montaj servisi ile sunuluyor.

BSH'nın özel markası Gaggenau
1994 yılından bu yana faaliyetlerini Avrupa'nın lider kuruluşu Bosch-Siemens Hausgarete'nin (BSH) tek özel markası olarak sürdüren Gaggenau, Türkiye'de ürünlerini 2000 yılının başında kurduğu ofisi aracılığıyla pazarlıyor. Gaggenau'nun ürünleri; Avrupa, Amerika, Ortadoğu, Uzakdoğu ve Güney Afrika'daki toplam 50 ülkede satışa sunuluyor. Merkezi Almanya'da bulunan firmanın yıllık cirosunun toplamı 124 milyon Euro.
Arkitera

 

Kasım 2002 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
diğer aylar için tıklayın

Diyalog

Ahmet Vefik Alp 
12 Kasım 2002
günü  Diyalog bölümümüze konuk oldu.

Ahmet Vefik Alp hakkında daha fazla bilgi edinmek için  tıklayın. 

Diyalog buluşmasını soru cevap şeklinde okumak için  buraya tıklayın...


Vitra - Artema'nın katkılarıyla

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz