Etkinlik Dosyası

Klima House 2008

Tarih: Ocak 2008
Klima House 2008 Hakkında
Klima House Projesi
Bugün yapılarımız gereğinden fazla enerjiye ihtiyaç duyuyor. Yükselen enerji fiyatları, enerji ithalatına karşı tehlikeli bağımlılık ve değişen iklim koşulları hızlı bir şekilde harekete geçmeyi gerektiriyor. Bu yüzden ekonomik olarak birçok teknik ve ekonomik alternatifler geliştiriliyor.

“Klima House” projesi bu bakış açısı kapsamında yaratılmış bir kavram ve Bolzano Bölgesi de etkin yapılar konusunda öncü pozisyonu üstlenmiş. Yerel mimari çerçevesinde, bu konsept, sürdürülebilirliği, enerji maliyetlerinde kesin azalmayı ve mükemmel iç mekan iklimini birleştiren yeni bir yapım kültürü rolü oynuyor.

“Klima House”un kurucusu ve yöneticisi Norbert Lantschner’e göre Klima House, enerji etkinlik ve yüksek kaliteli yapım arasındaki çizgiyi oluşturan bir standard gibi düşünülmelidir. “Klima House” sertifikası olan binalar, sadece iklim kontrolü ve kaynakların tasarrufunu desteklemezler; aynı zamanda yabancı ham madde alımına olan bağımlılığı azaltırlar.

Uluslararası fuar ve “Klima house” 2008 kongresi, “Klima House” pojesinin yayılmasına yardım ediyor.
Klima House 2008

Klima House 2008
Etkinlik Dosyası Arşivi
Dönem içinde gerçekleştirilen etkinlik dosyalarının listesi aşağıdadır. Ayrıntılarına ulaşmak istediğiniz etkinlik dosyasını listeden seçiniz.