reklam

 

Mercek Altında
Sanat


7. Uluslararası İstanbul Bienali
Bienal hakkında merak ettikleriniz, açılış etkinlikleri, sergi mekanları, İstanbul sokaklarında Bienal, etkinlik tarihleri, katılan sanatçılar, bienalin konusu, bienalin tarihçesi, bilet fiyatları, sergi ziyaret saatleri....  Kısacası Bienal ile ilgili herşeyi  Mercek Altında bulabilirsiniz. 

“Yapı ve İçgüdü” Adnan Çoker ve Mustafa Ata
Mimar Vitruvius’dan çok etkilenen  Leonardo Da Vinci, ünlü desenini klasik çağ mimarlarından Vitruvius’un kaleme aldığı “De Architectura” dan yola çıkarak çizmiştir.  Adnan Çoker ve Mustafa Ata da, Leonardo’nun bu desenine kendi enerjilerini katarak, yeniden yorumladılar ve ortak eserlerini ürettiler. “Vıtruvıus Adamı” adlı bu eser, Adnan Çoker ve Mustafa Ata’nın birlikte başlattıkları “Vlam Projesi” kapsamındaki eserlerinden birkaçıyla birlikte “Yapı ve İçgüdü” başlıklı sergisi ile Mercek Altında ... 

Kapılar & Pencereler Sergisi ve Şakir Eczacıbaşı
1960'larda başladığı fotoğraf serüveni boyunca ürettiği yapıtlar ile yurtiçi ve yurtdışında büyük ilgi toplayarak çağdaş fotoğraf sanatının önde gelen isimleri arasına giren Şakir Eczacıbaşı, İş Sanat Kibele Sanat Galerisi'ndeki sergisinde kapılar ve pencerelerin ülkemiz coğrafyası üzerindeki serüvenini anlatıyor. Sergi ve Şakir Eczacıbaşı hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Sahne Arkası Öyküleri
Geçtiğimiz yıl, İş Sanat'ta sahneye çıkan sanatçıları ve sahne arkasında kurdukları özel "dünya"yı, prova, kulis ve soyunma odalarında gerçekleştirilen çekimlerle anlatan Mehmet Çağlarer'in sergisini Mercek Altında bulabilirsiniz.

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz