reklam

Raci Bademli Hakkında
Gündem > Raci Bademli'nin Anısına

Ülker Çopur'dan
Sizlere Amerika'da Raci ile birlikte olduğumuz anılardan birkaçını aktarayım.... Yazının devamı için tıklayın.

Ahmet Gülgönen'den
Raci Bademli'yi tanıyanların, genç yaşta aramızdan ayrılmasıyla hissettikleri boşluk büyük... Yazının devamı için tıklayın.

Baykan Günay'dan
Ankara Koleji sıralarından başlayan kırk küsur yıllık bir dosluk; Kolej, ODTÜ, Danimarka, futbol, macera, şehircilik, yarışma, proje... Yazının devamı için tıklayın.

Sümer Gürel'den
2 Eylül Salı sabah saat 10 sularında Cumhuriyet Gazetesini "Sabah keyfi" çıkarmak için okumaya sayfaların arasında günlük gezintimi yapmaya başladım.
Tam 10. sayfayı açmıştım ki...
Yazının devamı için tıklayın.

Hasan Bülent Kahraman'dan
Onu da elbette o yılların pırıltılı Ankara'sından hatırlıyorum şimdi. Ama asla yalnız değil. Daima bir grup insanla beraber... Yazının devamı için tıklayın.

Murat Karayalçın'dan
Sevgili Raci Bademli ile Ankara Belediyesinde 1989 - 1994 yılları arasında birlikte oldum. Benim İmar Dairesi başkanımdı... Yazının devamı için tıklayın.

Suha Özkan'dan
Raci'nin mesleki kimliği, kişiliği, katkıları ulusal ortamı aşmış uluslar arası planlama ortamına mal olduğundan bunları benim anmama gerek yok. Hepsi kitaplarla dosyalarla, projelerle gerçekleşmiş durumda ve yapıtları ortada. Yazının devamı için tıklayın.

Funda Erkal Öztürk'den
Sonuçlardan çok süreçlerle ilgili" olduğunu hep vurguladığı mesleğini başarı ile sürdürmüş/yürütmüş olan Raci Bademli'nin; erken sonundan çok, verimli yaşam sürecini anımsamak üzere biraraya geldik... Yazının devamı için tıklayın.

Metin Sözen'den
Onun nerede doğduğu, nerede okuduğu, nerede öğrencilerini eğittiği önemli değildi. Ayakta dik durduğu her toprak parçası, onun için öğrenme-öğretme-paylaşma alanıydı... Yazının devamı için tıklayın.

 

Raci Bademli

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz