Haberler

Onkoloji Hastanesi’nde Camii ve Sosyal Tesis

Tarih: 27 Ekim 2006 Kaynak: Ankara Büyükşehir Belediyesi
Açılış töreninde konuşan Nevin Gökçek, Demetevler’de bulunan Onkoloji Hastanesi’ne daha çok Anadolu’dan maddi sıkıntıları olan insanların geldiğini belirterek, “Hastane koridorlarında büyük zorluklar çekiyorlardı. Gelen hastaların akrabalarıyla buluşabilecekleri hiç bir yer yoktu. Bu sorunları halletmeye çalıştık. Bu düşüncelerime destek vererek bu güzel tesislerin oluşmasına katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hastane Başhekimi Cebrail Şimşek ise Nevin Gökçek’le yıllar önce hasta ziyaretine geldiğinde tanıştıklarını ve bugün açılışı yapılan tesislerin yapımı konusunda söz aldıklarını söyledi. Nevin Hanım’a ve Büyükşehir Belediyesi’ne hastane çalışanları ve hastalar adına teşekkür eden Başhekim Şimşek, daha sonra Hastaneye gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e camii ile birlikte yapılan morg bölümü, gasilhaneler, savcı odası ve bahçedeki oturma gruplarını gezdirdi.

Selçuklu mimarisinde küçük bir cami tarzında 225 metrekare kapalı alana yapılan Osman Efendi Camii’nin altında 18 kişilik morg bölümü, savcı, imam ve otopsi odaları, bekleme salonu, bay ve bayanlar için 2 adet gasilhane ile kafeterya bulunuyor.

Daha sonra Başhekim Cebrail Şimşek ile Onkoloji Hastane alanında Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı Hastane Otel alanını gezen Başkan Melih Gökçek, burada incelemelerde bulundu.
Hastane Otel projesi, Türkiye’nin bu anlamdaki en büyük oteli olacak.
Takvim
<<Haziran 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.