Haberler

Koyulhisar afet konutları Ağustos'ta teslim edilecek

Tarih: 19 Mart 2007 Kaynak: Zaman Yazan: İsmail Yıldız
Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Sugözü köyünde 2005 yılında meydana gelen heyelanda evsiz kalanlar için yapılan konutlar Ağustos ayında haksahiplerine teslim edileceği bildirildi.

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Sugözü köyü Kuzulu mezrasında 17 Mart 2005'te meydana gelen heyelanın yıl dönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, bu acı olayda hayatını kaybeden 15 vatandaşı derin üzüntüyle andıklarını ifade etti. Kuzulu'daki üzücü olayın ardından geçen 2 yıllık süreçte yeni bir yaşam alanı inşa edildiğini aktaran Dalmaz, Sugözü köyü Karşıağıl mevkiinde 44 adet afet evinin yapım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Konutların yapım çalışmalarına kış aylarında ara verildiğini belirten Vali Dalmaz, evlerin Ağustos ayında teslim edilmesinin planlandığını bildirdi. Vali Dalmaz, afetzedelerin mağdur edilmemesi için de kira ve benzeri yardımların yapıldığını kaydetti.
Takvim
<<Haziran 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.