Haberler

Metrobus Beylikdüzü ve Mecidiyeköy’e uzanıyor…

Tarih: 25 Aralık 2007 Kaynak: İstanbul Büyükşehir Belediyesi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avcılar-Topkapı arasında önemli bir hizmet veren Metrobüsü Beylikdüzü ve Mecidiyeköy’e götürmek için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

İstanbul’un ulaşım master planının hazır olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Ulaşım konusunda İstanbul’un geleceğini planladık. İstanbul’un ulaşımıyla ilgili yol haritamız artı belli. Ulaşım sorununu bitirmek konusunda bütün gücümüzü seferber ederek yatırımlarımızın en büyüğünü bu alana yapıyoruz” dedi.

Ulaşımda da en büyük yatırımı raylı sistemlere yaptıklarını vurgulayan Kadir Topbaş, açıklamasını şöyle sürdürdü ; “Şunu gururla söyleyebilirim ki, geldiğimiz günle bugün mukayese edilirse, toplu taşımı kullanmada günde 1.5 milyon civarında artış oldu. Bu çok büyük bir oran. Ulaşım sorununa ciddiyetle eğildik. Şu anda Avcılar-Topkapı arasında önemli bir hizmet veren Metrobüs’ü Beylikdüzü ve Mecidiyeköy’e götürme çalışmalarımız var. Bunu da başarmak istiyoruz, etap etap gidiyoruz.”
Takvim
<<Haziran 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.