reklam

Haberler
20 Kasım 2001 Salı

Turizmin anahtarı İstanbul
Turizm Bakanı Mustafa Taşar, İstanbul'un turizm sektörü açısından anahtar konumda olduğunu belirterek ''İstanbul, turizm sektörünün gelişmesine en büyük katkıyı sağlayacaktır'' dedi. Turizm Bakanı Taşar, İstanbul il yöneticileri ve turizm sektörü temsilcilerinin oluşturduğu İstanbul Konseyi'yle dün Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir toplantı düzenledi.

İşte 4. Kordon
1.Kordon, Bostanlı ve Güzelbahçe'den sonra Bayraklı'da da sahil yolu düzenlemesi başlatıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentin denizle bağlarını tekrar oluşturmak amacıyla başlattığı "Kesintisiz Sahil Şeridi Projesi", İzmir'e yeni bir Kordon daha kazandırıyor. Bayraklı Kıyı Şeridi, İzmir'in dördüncü Kordon Yolu oluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konsolide bütçe hedefi 1,5 katrilyon yatırım
Büyükşehir beldediyesinden yapılan açıklamaya göre 2002 yılı bütçe teklifi İstanbul'a yapılacak yatırımların ana çizgilerini belirledi.

Lockheed, ‘Boğazlara radar’ programını teslim etti
Boğazların radarla kontrolü projesinde radar sistemi ile ilgili cihaz ve donanımların imalatını yapan ABD’li Lockheed Martin teslimat programını Türk yetkililere bildirdi. Kule inşaatları henüz tamamlanamadığı için teslimat gerçekleştirilemiyor.

Kanalizasyon inşaatı yarım kaldı
Sakarya Valisi Kıraç, 2001 yılı içerisinde bin 306 projenin takibe alındığını, 150 trilyon lira ödenek beklenirken, sadece 79 trilyon lira ödenek gönderildiğini belirterek, ödenek sıkıntısı sebebiyle birçok işin tıkanma noktasında olduğunu söyledi.

Türk Demir Döküm, panel radyatör şirketi kuracak
Türk Demir Döküm, panel radyatör şirketi kuracağını açıkladı. 353.2 milyar lira sermaye ile kurulacak olan Panel Radyatör Sınai ve Ticaret adlı şirkete yüzde 99.99 pay oranında iştirak edilecek. Türk Demir Döküm'den İMKB'ye gönderilen açıklamaya göre, sermaye payına karşılık şirketin Bozüyük tesislerindeki panel radyatör fabrikasının binası ve sabit kıymetlerinin net aktif değerleri, ayni sermaye olarak şirkete konulacak.

Kültürel mirasa "klinik koruma"
İstanbul - Sabancı Üniversitesi bünyesinde "Sınır Tanımayan Restoratörler"in işbirliğiyle kurulan "Sanat Eserlerinin Teşhisi ve Restorasyonu Amaçlı Uluslararası Eğitim ve Geliştirme Atölyesi" açıldı.

Kasım 2001 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
diğer aylar için tıklayın

Diyaloğun üçüncü konuğu Uğur Tanyeli  20 Kasım 2001'de Diyalog bölümümüze konuk olarak soruları yanıtladı.

Uğur Tanyeli buluşmasının  soruları ve yanıtlarını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ürün Tanıtımı

Denge Yapı'dan Yangın Durdurucu bir ürün: 3M FireDam 2000+ Coating  
M FireDam 2000 Coating Kaplama; hazır karışımlı, beyaz renkte su bazlı akma ve damlama özelliği olmayan bir kaplama malzemesidir. Tabakalı cins olarak yangından koruyuculuk amacıyla dizayn edilmiştir.

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz